Dobrý večer.
Som zúfalá a chcem zomrieť.
Som bisexuálka a som šialene zamilovaná do mojej spolužiačky, ktorá pravdepodobne nie je na diavčatá, hoci sa niekedy tak správa. Strašne trpím, keď ju vidím s chlapcami, ale aj s dievčatami. Proste mám ten silný pocit, že je tiež bisexuálka, ale nechajme to tak.
Myslím na ňu celé dni, každý deň kvôli nej plačem. Aj túto tému píšem so slzami v očiach.
Neviem, prečo žiarlim. Nie sme ani kamarátky, ani sa veľmi nerozprávame. Hrozne pre ňu trpím. Prečo som sa musela zamilovať práve do nej ?
Je to neopísateľne veľká láska, zniesla by som pre ňu aj modré z neba a zároveň je to neopísateľne veľká bolesť zasahujúca priamo do srdca. Neviem, čo mám robiť. Neskutočne žiarlim, nechodím (aj) kvôli tomu do školy a čoskoro budem mať prúser.
K tomu mám ešte silné depresie a každodenné myšlienky na samovraždu. Predstavte si, že by ste celé dni spomínali na človeka, ktorého milujete a hneď potom na samovraždu. Striedavo.
Nemôžem tú bolesť a odmietanie vystáť.
Vážne som už na pokraji síl.
Poraďte, čo mám robiť, lebo sa už vážne zabijem.
Chcem zomrieť
Prepáčte, no príde mi to celé ako len nejaká rozprávka na upútanie pozornosti
tasty - To áno, ale len navonok. Vieš, že niekde v hĺbke tvojej duše, v podvedomí, to tak nie je.
ak niekoho miluješ skutočne, ale naozaj skutočne, tak mu praješ šťastie, lásku,,, a praješ mu to aj s niekým iným, ak ho vidíš šťastného, aj ty si šťastný, to je pravá láska...
bibii ak chceš rád ti pomôžem , depresiou a samovražednými myšlienkami som si prešiel. Dá sa to vyriešiť a dať do poriadku.
Ohľadom tej lásky , viem aké to je byť bezhlavo zamilovaný a naozaj je treba si uvedomiť že ti to škodí a že si tým ubližuješ ...
Láska musí byť vzájomná ...
ModraObloha - Mám nulové sebavedomie a nemám sa rada, ale nechcem ju vlastniť.
Ty si nežiarlil na druhých, keď osoba, do ktorej si bol zamilovaný, bola s inými a flirtovala s nimi alebo oni s ňou ? Každý by žiarlil, no to neznamená, žeby toho dotyčného chcel vlastniť. Je to prirodzená reakcia.
BielyTesak4 - Mám aj iné problémy, preto tie depresie, tento problém mi depresiu zhoršuje.
Možno bezhlavo... Neviem.
debilita - Stavím sa, že nie si veľmi citlivý človek.
Musíš sa naučiť, že tie tvoje bezcitné komentáre ľuďom v depresii nepomôžu. Len taká malá rada do života. Mal/a by si ju zvážiť. ;)
a rodičov máš kde ked nekontroluju či chodiš do skoly!
ludia maju horsie problemy... kazdy z nas už bol zalubeny a čo?!
tvoja priorita má byť škola! a čo dalej po skole?!
myslíš si ze ked budeš mat len zakladnu školu že ta zoberu niekde do práce?! budeš socka na urade práce.. !
TAK SA ZOBUD !
ModraObloha máš pravdu ... sám som už unavený tak to bolo prvé čo ma napadlo. Mimochodom ako sa ti darí ?
bibii tak ako píše ModraObloha musíš si uvedomiť že je to len jednostranná láska , viem ako to bolí ale ak nechceš takto trpieť ďalej tak je treba sa od nej odpútať. Lásku treba hľadať tam kde majú záujem obaja ...
Depresia a samovražedné myšlienky pramenia čisto len z tejto lásky ? Uvedom si že ti škodí a že sa kvôli nej ničíš , tak isto porozmýšľaj nad tým prečo ťa vlastne priťahuje , nemiluješ ju len tak bezhlavo ? ak áno tak to je práve problém.
Život kvôli jednej nešťastnej láske nekončí.
Pán Ježiš povedal....beda tomu ,kto pohorší jedného z mojích maličkých....
Ďalej povedal ... keď chceš zhrešiť , lepšie by ti bolo stratiť nejaký orgán tela ako horieť v pekelnom ohni...
Ale nikde sa nepíše aby si človek vzal život !!!!!!
Na tvoj problém by ti povedal : Odpúšťam Ti, choď, ži, a viac nehreš !!
Ku psychologovi neviem či je dobrý nápad isť s týmto.. nahodou natrafí na nejakeho blbého a ešte z toho budu problémy len aby si neskončila niekde na psychiatrii a na praškoch vdaka tomu.. Neviem uprimne mi to príde ako keby nejde o lásku, skôr o potrebu vlastniť niekoho, ked ti vadí všetko čo robí, tak ju chceš mat asi len pre seba.. to aj keby maš vztah a takto sa spravaš k partnerovi/partnerke tak to není vôbec dobré.. každý musí mat svoj osobný pristor, nemožete byť furt spolu, nemáš nahodou nejake komplexy ? či nizke sebavedomie ? Skús o sebe viac premýšlať možno najdeš dôvod, neporovnavaj sa s ostatnými ... zameraj sa na seba prípade na nejake koničky.. Ak máš dobru kamaratku tak sa s nou porozprávaj o tomto.. psychologovia môžu byť aj dobrý, ak poznáš nejakého tak to rieš s ním.. ešte dodám dokonči si školu aspoň... typujem podla veku že asi posledný rok prípade výška.. ak je to výška tak možno zmeniť či odísť.. Není to zase tak zlé ... sam som trpel kvoli jednostrannej láske a prešlo to . nemám rád to ked sa do niekoho zamilujeme... tvoja mysel začne partit niekomu inému... je to obmedzujúce a často aj jednostranné čiže len trpíme...
Odporučil by som ti ísť k psychológovi a poriešiť tu depresiu a samovražedné myšlienky s ním.