Potrebujem rychlo schudnut

Lu_lajf

Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)

MamradSport

Hot48 - Mozne to podla mna je aj ked ti velke sance nedavam.:P Denne mozes prijat max cca 1500 kcal a cca 2000 spalit sportom. Potom si straz nizku tepovu freq pocas sportu lebo inak ti bude telo spalovat cukor. Nizka tepova je cca max do 120 tepov lebo potom uz telo fakt spaluje prevazne curok. Este ma napada vypit vela cistej vody pocas dna a zamknut chladnicku a kluce dat niekomu doveryhodnemu.:P Potom nespal si svaly lebo tie si vytvaralo telo pocas celeho zivota a ich obnova je proces na niekolko rokov... Ochrana proti spaleniu alebo spapaniu svalov telom je dostatok bielkovin pri zatazi aj cca 60-70gramov. Inak potrebujes spalit "145 000 kcal" co je asi 20kg!!! Tak vela stastia.:)))

Sofffka

A prečo chces schudnúť na 48kg? Veď to nebude zdravé vzhľadom na tvoju výšku...Si myslím že ideálna váha k tvojej výške je v rozmedzí od 52kg do 58kg...A za tak krátky dobu nemáš šancu schudnúť 18 kíl..To jedine žeby si nič nejedla len čistú vodu píla poprípade nesladené čaje , nesladenu kávu a nejaké diétne nápoje napr. Light colu...Ale ver mi ak budeš chudnúť takýmto štýlom tak skôr či neskôr skoncis v nemocnici lebo organizmus to nevydrží a skolabujes....Ja som nedávno schudla 4 kilá za mesiac a to tiež som dodržiavala dosť prísny jedálniček a chodila som plávať 3krat do tyzdna...Momentálne mam 52 kg pri výške 158cm a som spokojná...Pred chudnutím som mala 56kg a spokojná som nebola ale zase nebola to ani katastrofa žiadna...Tak nechápem prečo chceš tak rýchlo schudnúť veď 66kg pri tvoje výške nie je žiaden "des", si proste len žena krv a mlieko...Spamataj sa dievča lebo nedopadnes dobre...Ak chudnúť tak zdravo...Čo budeš mať z toho že budeš chudá ak si privodis kopec zdravotných problémov?...nastuduj si čosi o zdravom životnom štýle a chudnutí...A žiadne tabletky a chudnuce "zázraky" ti nepomôžu...4kg za mesiac je maximum, potom je to už nezdravé a zdravie ohrozujúce....Začni malými zmenami...Biele pečivo , cestoviny výmen za celozrnné, sladkosti výmen za ovocie, smotanové jogurty za 3% tuku(nízkotučné nejedz-su nekvalitne) a samozrejme mám na mysli biele jogurty a nie ovocné a čokoládové lebo tie sú plné cukru a chémie...Ak ti nechutí biely jogurt tak si ho oslad medom a škoricou a namiesto presladenych cereálií a musli si doňho daj ovsené vločky a jahody, čučoriedky...Atď....vynechaj mastné a vyprážané jedlá a samozrejme aj fastfood...Jedz iba kuracie a morčacie mäso, veľa zeleniny, namiesto syrov cottage cheese a veľké množstvá zeleniny..A aj oriešky môžeš v rozumnom množstve, ale nesolene a neprazene...A taktiež si myslím že ak si raz za čas dáš sušené ovocie tak ti to neuškodí a ani horká čokoláda 85% nie je zlá...A zabudni na sladké napoje-tie sú tym najhorším čo môžeš do svojho tela dať...Držím palce :)

pomocnica

Verím, že to je fake. Chceš schudnúť skoro 20 kg.. nie, nie je to možné myslím a zdravé stopercentne. Je to úplne neracionálne, tak si konečne začni budovať životný štýl, nie sa vypasiť s prepáčením a potom si uvedomiť, že zrazu treba schudnúť. Kebyže aj zázrakom schudneš toľko, tak príde jojo efekt a to ako hrom, plus iba cvičením toľko neschudneš ani náhodou...Zdravá strava a cvičenie ti nepomôže schudnúť toľko, plus by si mala ovisnutú kožu kebyže za taký čas schudneš, no aj tak je to nepravdepodobné. Tak ti radím...Začni cvičiť, aby si si spevnila postavu, začni jesť zdravšie, nesústreď sa na váhu, prijmi sa takú aká si a zdokonaľuj sa. Netúž zo dňa na deň mať váhu prirodzene štíhlych, až vychudnutých žien a 66 kg nemusí byť žiadna hrôza. Ak kvôli plavkám, tak tam bude vyšportovaná postava vyzerať lepšie, ak kvôli nejakej udalosti, tak nájdi vhodné oblečenie, čo zamaskuje, čo zamaskovať má a keď si sa napr. stavila...Tak šetri...:D

Veľa šťastia a ak chceš ako tak niečo porobiť, vylúč sladké, slané, vodu čistú a čaje(nesladené) keď tak, 2-3 hod pre spánkom nejesť, dodržuj pitný režim, pohyb pohyb POHYYYB. Väčší výdaj ako príjem a nesústreď sa na váhu ale mieri. Menej pečiva tiež. :-)

Pekný deň.