Mohli by ste mi prosim niekto poradit alebo povedat mi nejaku stranku kde by som nasla tabulku s udajmi aka vaha a kolko kil je pocas tehotenstva idealne pribrat. Viem je to iste velmi individualne. No mam strach ze som pribrala uz velmi vela.
Tehotenstvo a priberanie
urcite by som sa radila s gynekologom, myslim si ze ked by doktor videl ze je to s tvojou vahou zle tak to riesi a mozno skus aj ineho lekara a nepozerala ziaden google, niekedy to cloveka dost vystresuje a zbytocne
ahojte.pred otehotnenim som vazila 94 kg,som v siedmom tyzdni a shudla som na 89.vie mi niekto povedat ze ci by som mala mat nejake problemy pocas tehotenstva kvoli svojej vahe??dakujem
ďakujem za info...
Vela zien vtedy schudne kvoli tehotenskym nevolnostiam. Pokial to nie je "na infuzie" tak by to nemalo byt nebezpecne, ale lepsie ti poradi tvoj gynekolog.
Neuskodi to malemu, ak sa prve 3 mesiace tehotenstva schudne zopar kil? A ako je to so sportovanim-behanim na zaciatku tehotenstva?
vyborne, ja by som vedela bananom velmi tazko odolat :) takze to su pre mna same dobre spravy
Ja konzumujem v pohode citrusove ovocie. Vylucim ho az tesne pred porodom,aby sa maly nevyhadzal.. Banany nie su citrusove ovocie, ani ananas, ale su cudzokrajne. Tie by som urcite nevylucovala, hlavne ananas ma vela telu prospesnych enzymov.
tip, dakujem. To som rada, ze mozem aspon nase ovocie, citrusove aj tak nemozem a banany sa beru tiez ako citrusove ovocie?
a uz aj skor. Je to velmi osobite..
od 13-16.tt by si uz urcite mala pomaly priberat.