Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotenstvo a priberanie

tip

Gretka, nema sa jest citrusove ovocie a vsetko co u nas nerastie a vsetky produkty ktore to obsahuju. Takze mozes len nase ovocie co rastie u nas a takisto len jablkove hruskove ribezlove a take dzusy. Ziadne mandarinky ani pomarance kiwi.....

gretka

baby pocula som ze pocas tehotenstva a dojcenia sa nesmu jest ovocne stavy ani ovocie, je to pravda alebo dalsi vymysel? vdaka za odpoved

biba123

je to fakt individuálne. ale ako sa tak pozerám okolo seba, mamy väčšinou berú doslovne vetu jeme za dvoch. u mňa to teda neplatí. ja som v 25.tt a pribrala som nejakých 5 kíl a vôbec nemám tehotenské chute typu uhorka s čokoládou, jednoducho jem ako cítim potrebu, hoci aj o 3 ráno . )) lekár sa na nič nesťažuje, bábätko je zatiaľ v poriadku, tak ... uvidíme neskôr

monulienka

Ahojte baby,ja som vážila pred tehotenstvom 47kg,bola som fakt chudá,teraz som 37tt a mám na sebe 12kg,bruško to istý,zo zadu neni na mne zbadať tehotenstvo.Niekedy si poviem,že so ako slon ake budem mať čo robiť po pôrode okolo rodiny.Takže kašlite na kilá a užívajte si TEHOTENSTVO!!!!Držím vám palce.

janka ke

Ahoj. skúste stránku www.tehotenstvo.academy.sk, kde je každý týždeň tehotenstva rozpísaný. Ja osobne som asi mesiac po otehotnení schudla 8kg, teraz som v 26 tt. a doteraz som pribrala späť tých 8kg.

helenaxxx

ja som do 17 tt pribrala len 3 kg.a som s tym spokojna.Teraz som uz v 21 tt a este neviem kolko som od toho 17 tt pribrala ale o 3 dni idem na sono a na poradnu tak sa dozviem o kolko kilou som tazsia :-)

poliewoocka

Jedz tak,ako predtym.To o tom,ze zena ma pocas gravidity jest 2x vbiac,je vymysel.Uplne postaci,ak sa nebudes obmedzovat a ak budes jest viac ovocia a zeleniny.