Chcel by som Vás touto cestou poprosiť o pomoc pri výbere zásnubného prsteňa pre moju priateľku. Je nejaký rozdiel medzi bielym a žltým zlatom, čo sa životnosti týka? Ako vybrat ten správny. Veľmi mi na tom záleží :(
Pomôžte mi so snubákom pre priateľku
Premýšľam premýšľam a pôjdem do toho, čo som Vám posielal. Ten sa aj mne páčil asi tak najviac, tak bude lepšie, keď nebudem zbytočne špekulovať
Urcite biele zlato, zlte sa nosi az po svadbe. A to aky typ musis vediet sam ci sa jej pacia jednoduche elegantne veci, alebo nieco v style vitage alebo nieco gycove veleky kamen alebo farebne. Najlepsie bude ked sa pozries ake nosi prstene teraz a podla toho budes vediet co by sa jej mohlo pacit. A ak ta miluje nebude sa pozerat na to ako ten prsten vyzera bude jej to uplne jedno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
nič s ním podľa mňa nepokazíš, keď sa to tak vezme, neviem či tým babám až tak záleží na tom, koľko kameňov má, hlavne že nejaký dostanú, heh
necitala som ostatne príspevky
ale čo viem tak snubak by mal mat jeden kamienok, tusim tam bola aj nejaká povera že nesmie sa kombinovat so zirkonmi lebo to prináša nešťastie či čo
Bonwo, veruže mohol! Je prekrásny. : ) Ak sa ho rozhodneš objednať, nezabudni uviesť veľkosť prstu. Tak nech vám prsteň slúži a láska vydrží až do konca. Buďte šťastní spolu. Obaja!
Tak to je super, že si svoj výber nejak zredukoval. Podľa mňa vybrať už len z dvoch by nemal byť až taký problém, či?
Nooo tak som sa na nich nakontaktoval a musim sa priznat, ze som bol z ich mileho pristupu az prekvapeny. Vsetko sa mi snazili vysvetlit a poradit pri vybere. Mam momentalne 2 favoritov a mal by som sa medzi nimi nejak rozhodnut
Aj si už niečo teda vymyslel? Podľa mňa na mieru bude o čosi drahší, no zas nie o moc. Predsa len sa bude líšiť asi minimálne aj od tých vzorových. Tam nejak nemáš čo navymýšľať
zdencha to fakt? Možno by bolo fajn, dať jej ho vyrobiť aj na mieru. Aspoň by vedela, že mi na tom fakt záleží. Nevieš ako sa v takom prípade bude líšiť cena? No ďakujem za link, večer sa na to pozriem