Chcel by som Vás touto cestou poprosiť o pomoc pri výbere zásnubného prsteňa pre moju priateľku. Je nejaký rozdiel medzi bielym a žltým zlatom, čo sa životnosti týka? Ako vybrat ten správny. Veľmi mi na tom záleží :(
Pomôžte mi so snubákom pre priateľku
Tá glamira má ozaj pekné, mamine sme odtiaľ kupovali jeden s perličkou :)
Mňa by mohol niekto prekvapiť s takýmto www.shaneco.com
:D
Kedze si pisal, ze nemas moc casu, ked si mimo sk,tak asi hladas skor na nete, ze? Skus sa pozriet na stranku www.3dzlatnictvo.sk. My sme u nich kupovali retiazku s priveskom pre mamku, ked mala jubileum. Ono ak by
si si aj nevedel vybrat, tak je aj taka moznost, ze by ti vedeli vyrobit prstienok na mieru.
Bonwo, kvoli tebe som nasla stranku glamira, maju tam pekne kobinacie kovov a roznych kamienkov. Tam mozes ziskat siroky prehlad o cenach a kombinaciach.
Superfasa nad ním som zatiaľ nejak nepremýšľal. Tak predstavujem si len jeden v strede. Ona nie je nejak na prehnané veci. Okrem náušníc nenosí nič iného
Skus menej riesit kov a zacni riesit diamantik :)
Akej farby nosí šperky, taký jej kúp. Ja napríklad nosím striebro/biele zlato, nehodil by sa mi zo žltého k ničomu. Biele zlato s nejakým pekným väčším kamienkom v strede :) tiptop :)
Ak sa chces drzat tradicii rozhodne kupuj biele zlato, zlte by mali nosit az vydate zeny. Aj ked uz je ina doba a zlte zlato nosia uzaj dievcata vo veku 15 rokov. Ale ja by som sa drzala tradicie je to pekne ich dodrziavat a v strede nejaky malý kamienok nic extravagante a nevkusne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Ďakujem. To veru mám, lepšiu som si ani priať nemohol. Premýšľam, že by som vsadil na väčší stredový kameň s prsteňom z kombinovaného zlata. Nemám ani kedy chodiť po zlatníctvach, lebo som dosť na cestách :(
Bonwo, máš sympatickú priateľku, ktorá si zaslúži šperk s vyšším obsahom zlata - 14 až 18 karátov. Tak nech sa ti podarí vybrať ten pravý šperk, keďže tvoja budúca snúbenica je tá pravá! : )
Omen - Aha, vidíš, nevedel som, čo sa dáva na povrch bieleho.. Keď ja som sa aj snažil na túto tému nejako nadviazať, no ako keby vedela o čo mi ide a chcela to nehať len na mňa. Nepoviem, že chcem dať zaň nejaký veľký balík, ale zas nech to nie je ani žiadny šmejd