Ahoj ludia osobne mam, pre niekoho asi nezaujimv problem, a to najst chlapa ktory by hned po prvej "otukavacke" nechcel hned nezavazny sex a koniec. Popripade obcasne intimne stretnutia a ziadne zavazky. Netusim ci na tych chlapov tak posobim alebo co ale nechcem to tak. Spravam sa k nim uplne normalne, ked uz tak fakt len letmy flirt. Rada by som mala konecne vazny vztah, ktory by siel postupne. Nikdy som nebola vymetacka barov a ani nie som ziadna sexica, ktora roztahuje nohy kade tade. Vzdy ked niekoho stretnem hned na prvom stretnuti sa na mna lepi ako mucha na lep co ma velmi odpudzuje. Nevravim ze neboli pripady kedy to slo fajn (asi tak 2 z 10) ale zvycajne to po mesiaci padlo a ja ani neviem preco. Neviem asi hladam na zlych miestach alebo je chyba vo mne. A tak sa pytam co mam robit inak? Kde je ta chyba? Prosim o normalne komentare fakt to myslim vazne ...
Problem
Jana Lukacova: Musim priznat ze asi mate pravdu ze to tak velmi chcem az sa to vsetko kazi. Ale ked ja mam stale pocit ze je chyba vo mne. Mam kamosky ktore si vedia udrzat vztahy a ja nic. Niekedy mam stavy ze radsej ten bohom dopriaty vikend po praci len prelenosim doma lebo zase sa pojdem niekde zabavit a zase stretnem len niekoho kto to so mnou urcite nebude mysliet vazne a budem sklamana.
Tina97: ...problémom môže byť vnútorné naliehanie nájsť si chlapa, ktoré prežívate a keďže stretávate viac takých, ktorí sú viac opakom Vami chceného priateľa "vyrušuje" Vás to...
Potrebujete sa povenovať tomu, čo sa skrýva za potrebou mať chlapa, aby ste sa z nej vyslobodila, užívala si život a jednoducho prijímala to, akých mužov stretávate...a jedného dňa možno príde človek, s ktorým si budete rozumieť...život (kedy nám do neho vstúpi láska) nemôžeme kontrolovať.
Ano, je taka doba. Chlapi to hned skusaju, naco budu cakat, baby ich tak naucili, ze im hned daju, tak to cakaju od kazdej.
Na margo tej vyzyvavosti, ja sa neobliekam vyzyvavo, ako ano, kratke sukne nosim, ale nie take ako hrubsi opasok, vystrihy ani nie a ked aj, stejne tam nic nie je vidiet :D ale, aj ked som oblecena tak, ze nic zo mna skoro nie je vidiet, tak aj tak to skusaju. Uz mi viacero chlapov povedalo, ze mam, citujem "eroticky pohlad". Pritom ja sa pozeram uplne normalne si myslim a rozhodne nemam zrovna v hlave eroticku myslienku, ked sa pozriem na nejakeho chlapa. Mozno to je prirodzeny temperament vo mne, zapal pre konkretnu vec, ktoru vtedy riesim, alebo o nej hovorim, ale chlapi si to vykladaju ako eroticky pohlad :D a ano, ja sa usmievam pri rozhovore skoro vzdy, aj som prirodzene mila ku kazdemu (kym ma nevytoci), ci k muzom alebo zenam, ale toto si muzi vysvetluju ako flirtovanie. No nevadi, ja im to neberiem. A povestou to nemoze byt, ja mam skor povest ze som lezba podla niektorych, nie ze lahko da kazdemu.
Ale ved ten pravy raz pride a ked nie, tak mu treba :D Ja mam tolko toho comu sa chcem venovat.
To by aj mna zaujimalo :). Momentalne chodim na chemicky peeling, tak snad ma to niekam posunie. Blizi sa mi tridsiatka a stale mam problemy s upchatymi pormi, sem tam nejaka vyrazka.
Tina, hmm, tak v tom pripade sa zda, ze to robis dobre, a musis len vydrzat. 2 z 10 je dobre, staci najst len jedneho :)
iaaaanko: Tak vacsinou ich stretavam ked som niekde von s priatelmi napr. ked sme na bowlingu alebo tak. Nezvyknem chodit niekde po baroch a opijat sa do nemoty.
Fullhd: Čo myslis tym ze to zo mna vyzaruje? To akoze podla nich som ako nejaka lahka zena alebo co? :D :D
Lollka: Ja tomu niekedy zvyknem dat este druhu sancu no je to marne. A na zoznamku nejak nie som radsej by som toho cloveka spoznala naprvy krat osobne. Je to pre mna lepsie ako pisanie cez internet.
dalsi: No tak to ta sklamem ale nie je to tak. Na prvom rande ak po mne hned vystartuje tak som odmerana a cim skor chcem nase stretnutie skoncit a uz ho nevidiet. Takze mu nenecham aby si dovoloval. Samozrejme ak to prebehlo celkom v poriadku tak dam max pusu na lice ako vdaku ze sme sli von. Je to pre mna taka mila pozornost ze si nasiel cas a co si budeme klamat aj zato zaplatil ucet v kaviarni (co sa od chlapov v podstate aj ocakava). Ja idem na vsetko radsej pomaly ... Keby mi islo len o sex tak to nato idem rovno a nebudem okolo toho robit drahoty.
píala že ich nachádza na pokeci... tak tak chodia všetci lúzri z mesta... si hladať "frajerky"
spomeniem moju známu 50 ročnú, ktorá má síce postavu ako 20 ročná, zásadne sa "stretáva" s 23-28 ročnými,.. a vyhlasuje že chce partnera a dieťatko...dobre čítate...
raz tak bola "sa stretla" s 20 ročným turkom , zat*r*tkali si... a chlapec o nej povedal svojmu kamaratovi, ze ak si chce zašudiť tak pozna dobru "kur*u" takže tak... ono po meste sa take veci rychlo roznesú o takých "dotyčných" ktore radi roztahuju nohy...
''Hlavne to oblapavanie na prvom rande a jazyk by mi vopchal aj do zaludka''
tak preto sa tak k tebe spravaju, lebo hned na prvom rande sa nechas obchytkavat a oblizavat. Take veci ty nemas dovolit, nie ze och, zase dalsi, co ma obchytkaval a lizal... To sa o tebe roznieslo, a potom preco by to nemali robit vseci? Respektive, si povolna, tak preco by to nemali robit, ked to dovolujes? Kazdy by si pomyslel, ze to dovolujes samozrejme preto, lebo to mas rada, a to je aj urcite pravda, inak by si to nedovolila.
A kde ich vlastne nachadzas??
No ja som hladala na internetovej zoznamke v kategorii vazny vztah kde som opisala aka som a koho hladam, teda niekoho na spolocnu buducnost, zalozenie rodiny a aby mal podobne zaujmy ako ja, teda chodenie po horach, turistika. Ako od turistky asi tazko mohli ocakavat ze to bude nejaka barbina zmalovana s vystrihmi co sa pretrca. Napriek tomu sa mi ozyvali taki co to chceli zrejme skusat na kazdu. Po tom prvom stretnuti ked sa ma snazili oblapavat sa chceli este stretnut ale ja uz som sa s takymito nestretla, mne sa uplne sprotivili. Ja som si vtedy hovorila ze ja si asi nikoho nenajdem ze som z ineho storocia. A potom som stretla takeho co bol mily, rozumeli sme si a nesnazil sa ma oblapavat. Stretli sme sa viac krat a o nic sa nesnazil, hoci zaroven mi daval najavo ze sa mu pacim. Nechal to na mna kedy to posunieme dalej. A sme spolu doteraz.