Problem

Príspevok v téme: Problem
Tina97

Ahoj ludia osobne mam, pre niekoho asi nezaujimv problem, a to najst chlapa ktory by hned po prvej "otukavacke" nechcel hned nezavazny sex a koniec. Popripade obcasne intimne stretnutia a ziadne zavazky. Netusim ci na tych chlapov tak posobim alebo co ale nechcem to tak. Spravam sa k nim uplne normalne, ked uz tak fakt len letmy flirt. Rada by som mala konecne vazny vztah, ktory by siel postupne. Nikdy som nebola vymetacka barov a ani nie som ziadna sexica, ktora roztahuje nohy kade tade. Vzdy ked niekoho stretnem hned na prvom stretnuti sa na mna lepi ako mucha na lep co ma velmi odpudzuje. Nevravim ze neboli pripady kedy to slo fajn (asi tak 2 z 10) ale zvycajne to po mesiaci padlo a ja ani neviem preco. Neviem asi hladam na zlych miestach alebo je chyba vo mne. A tak sa pytam co mam robit inak? Kde je ta chyba? Prosim o normalne komentare fakt to myslim vazne ...

Tina97

Lollka: Konecne niekto kto ma podobnu skusenost lebo som si uz myslela ze som divna. Uplne si opisala to, co ma momentlane trapi. Hlavne to oblapavanie na prvom rande a jazyk by mi vopchal aj do zaludka ak by sa dalo. A tiez to konci tak ze sa mu potom radsej vyhybam. Normalne to nechapem. Dufam ze aj mne sa postasti najst niekoho ako tebe.

Lollka

Nemyslim si ze je chyba v tebe, to dnesni muzi su taki. Ja som to tiez zazila ked som hladala vztah, skoro kazdy ma chcel oblapavat na prvom rande alebo rovno sex, mne sa potom ale taky chlap sprotivil a viac som sa s nim nestretla. Tiez som sa nikdy neobliekala vyzyvavo, ziadne vystrihy ani mini, makeup len decentny. Nedavala som im nijak najavo ze som lahka korist, aj tak sa (skoro) kazdy po mne sapal. Evidentne je taka doba a dnesni muzi su taki. Ako trvalo dlho ale nakoniec som nasla jedneho normalneho.

dajnc52

1 - hladaš na zlych miestach
2 - priliš tlačíš na pilu
3- obliekaš sa vyzyvavo - mini suknička z ktorej ti trčí riť a vystrih že maš von cele kozy?

- si taka neschopna ze nevieš byt sama bez chlapa...?
ked bude spravny čas tak nejaky pride...
ale ked to znasilnuješ ak jasne ze len na samych magorov natrafíš..
lebo z teba sršízufalosť...

Tina97

Prave ze nie som vystredna a obliekam sa tak normalne sem tam nejaky vystrih ale nie hlboky lebo nemam velke prsia takze na nich radsej neupozornujem. V komunikacii som tiez striedma. No je pravda ze niekedy sa na chlapa pozriem tak provokacne no robim to tak nevinne aby za tym velmi nic nehladal. Alebo ked vidim ze sa na mna niekto pozera tak sa milo usmejem ale nerobim to preto ze by som teraz chcela kazdeho zbalit ale je to nieco ako moj zvyk sa usmiat da sa povedat ze to robim automaticky.

oklahoma

Mozno je to tvojim spravanim, niesi vystredna v obliekani ci v komunikacii? Niesi velmi otvorena a koketna? A oni si te beru tak ako posobis ze to tiez chces..
Alebo pritahujes rovnaki typ chlapov ktori idu len za jednym a to dostat ta do postele.

bonwo

Nemyslím si, že každý chlap by šiel hneď po sexe. Možno bude niečo zlé na tvojom správaní alebo sa obliekaš vyzývavo a potom sa niet čo čudovať

bribar

Neboj, asi 90% chlapov na začiatki chce iba sex,ten kto myslí važne ani nebude nateba tlačiť na začiatku.
Proste si na trafila na taký typ,ktorí sa ešte nemysleli na vzťah.

Romicek 123

nepoznáme ťa, nevieme povedať či je chyba v tebe :) ale predpokladám, že ani nie ..tak ako sa hovorí o väčšine žien , že sú zlatokopkami, tak tak isto sa o mužoch vraví, že ich iné nezaujíma len ako dostať dievča do postele a potom ťa ani nepoznajú ... asi len musíš natrafiť na toho pravého :)) ale je to boj, ľudia sú egoistami a hľadia len na svoje potreby .....