Druhá puberta?

Príspevok v téme: Druhá puberta?
Janka qqqq

Ahojte.
Prosim vas potrebujem zavaznu radu.
Jedna sa o moju mamu.
Ma 60 rokov a zmenila pred rokom pracu.
Od vtedy ma vim dalej viac casu a ten trávi na chatoch.
Samozrejme si tam nasla internetovych znamych a tam sa to vsetko začalo.
Zacali ju ovplyvňovať a jej zachutil internetový flirt.
Manželstvo nasich rodicov nie je ukazkove a je asintake ako kazde v danom veku. Praca, okolo domu, pivo, ziadne mesto a akcie, a dookola akonu 90% ludi.
Mam si však na pokeci nasla chlapca. Chlaoca mladsieho o 30 rokov. Ten jej vypisuje ako ma pravo na zivot a mama si teraz vybavuje vaetky otcpve krivdy od svadby. Navyse nam klame ze sa snim nestretava ale darinsa nam.odstat do jej mobilu ked spi a to co citame je hrôza.
Uz sme a niu mali rec ze nieco tusimen a cinsi uvedomuje o co pride a ze znici 3 rodiny nakolko aj moj brat s dedim.byvaju v spolocnom dome. Dedo toto neprezije a otec ju zabije aj jeho.
Ona stale o svojom aky je otec a ze nic zle merobi atd ale speje to tam. V ssmkach jej vypisuje aby spolu stravili noc a lame ju cim dalej a ona ohlupnuta cim dalej podlieha viac.
Nase dohovarnaia a vyhrazky berie ako urok na jej slobodu a pravo na zivot. Mlady ju tlaci domsecu a neviem cinsi uvedomuje ze ak ju kopne do zadku tak je koniec aj jej velkej laske aj tomu ze sa bude mat kde vratit. Je stale menej opatrna a stale viac sa zamotava.
Brat ho ide zmlatit, a otec.ak sa toto dozvie tak je koniec.
Prosim poradte dakujem

mandarinkaka

to že tvoj brat investoval do "cudzieho domu" a nemá to právne ošetrené, to je už jeho problem... treba ratať s hocičím do buducna..
mal tie peniaze radsej investovat do vlastneho domu..
debilita mnohych ludi, a ptoom len vyplačkavaju,..lebo nepredvídaju...

Jana Lukacova

Janka qqqq:

tu ide v prvom rade o Vás, mamino správanie Vami zmieta, potrebujete obnoviť svoj vlastný pokoj, aby ste efektívnejšie zvládala situáciu...mama je dospelá, rozhoduje za seba a ak sa potrebuje hoci v tomto veku poučiť nezabránite tomu..môžete skúsiť sa s ňou otvorene, ale v pokoji porozprávať (bez vyhrážok, bez dohovárania), povedať jej to, čo prežívate, že Vám na nej záleží a ponúknuť jej pomoc, ak bude chcieť (mama neohlúpla z internetu, ten jej len ponúka únik z problémov, s ktorými si dlho nevie dať rady)...ale potrebujete ju nechať tak. Vyhrážkami, dohováraním iba prilievate olej do ohňa...situácia je to príležitosť na zmenu nielen pre mamu (ak sa rozhodne čeliť svojim problémom), ale aj pre Vás, brata, otca...potrebujete doma "vyvetrať" a neodvracať viac zrak od toho, čo nefunguje a čo vás všetkých doviedlo až sem. Každý však máte zodpovednosť iba za seba a zmeniť môžete iba to, čo každý z vás sám robí alebo nerobí...

Janka qqqq

Rozvod dobre ale co dalej?
Kam pojde?
Co brat a jwho rodina na poschodi?
Co s dedom?
Otrc zacne pit a tu hanbu neprezije ani dedo ani on aj ked je aky je.
Laska? Aka? Na ako dlho?
Co rodicia toho chlapca? Ved ma mama viac ako oni....
Nechaoem ako dokaze clovek tak ohlupnut z internetu.
Ked bola v starej praci nemala cas ani na toaletu.. teraz ma az prilis veľa času.
Nechaoem ten zlom v psychike.
Zase jej vypisuje, ze ma oravo na zivot, ze nech idu spolu niekam na víkend, ze aj ona ma pravo byt stastna a ďalšie sračky....
Ak by mal 60 nepoviem nic....
30? To snad nie

JaTvojho

Či to je fake téma neviem, ale niečo také sa môže stať. Vtedy má rodina právo situáciu riešiť. Včetne dospelých detí. Majú právo, vyžadovať nápravu správania takého člena rodiny. Len je otázne ako ho donútia. Okrem toho je vo vzťahu s manželom a detmi. Je povinná dodržiavať aspoň základné pravidlá slušného spravania a zákon o rodine. Ale to je teória. Potom ak nie je spokojná v rodine, má právo na rozvod. Vyrovnať si majetkoprávne pomery odísť a už sa nikdy nevracať. Už tu nemá miesto. Rodine ostáva len sa s tým zmieriť. Problém je v tom, že týto sráči sa na nej len zabávajú, ale ju to môže v konečnom dôsledku stáť život. Vidíš aj tu, koľko je tu mladých žien podobného rozumu a myslenia. Človek sa nestačí čudovať. Pár faciek je vysoko aktuálnych. Hnať ju od seba. Ale čo
keď je to matka.

Janka qqqq

Manželstvo nie jwnukazkove ale ktoré je na dedine v ich veu?
Otec pracuje chodi na fusjy tam si aj vypiju ale nikdy nerobil doma bordel a nerozbijal veci. Ma hlupe reci a ide spať. Nikdy nelezal na chodniku a vzdy pride po svojich.
Mamka je akonkazda 60tnicka moletna a samozrejme ak jje zacnu pisat o krase atd ja neviem.....
Nemozeme to nechat tak.
Cela rodina bybsa pre toto psychologicke zltha ie rozpadla. To nieje o tom ze nechaj tka. Kto by nevhal tak?
Navstevujeme sa cela rodina v lete opekacky, bazén, deti pohoda a teraz toto. Zmeni to zivoty mne mojej malej, bratovi a malemu, dedovi, otcovi a o tej hanbe na dedine a v rodine nehovoriac.
Ach.....
Ako dalej,

Palo 9

Očividne úplne zdementnela na staré kolená. Takto sa vykašľať na dlhoročné manželstvo. Takú žensku treba vyhodiť z domu, nech si ide za tým svojím zajacom a nech neotravuje vzduch...Nepredpokladám však, že jej za pár rokov bude meniť osraté plienky.