Ahojte.
Prosim vas potrebujem zavaznu radu.
Jedna sa o moju mamu.
Ma 60 rokov a zmenila pred rokom pracu.
Od vtedy ma vim dalej viac casu a ten trávi na chatoch.
Samozrejme si tam nasla internetovych znamych a tam sa to vsetko začalo.
Zacali ju ovplyvňovať a jej zachutil internetový flirt.
Manželstvo nasich rodicov nie je ukazkove a je asintake ako kazde v danom veku. Praca, okolo domu, pivo, ziadne mesto a akcie, a dookola akonu 90% ludi.
Mam si však na pokeci nasla chlapca. Chlaoca mladsieho o 30 rokov. Ten jej vypisuje ako ma pravo na zivot a mama si teraz vybavuje vaetky otcpve krivdy od svadby. Navyse nam klame ze sa snim nestretava ale darinsa nam.odstat do jej mobilu ked spi a to co citame je hrôza.
Uz sme a niu mali rec ze nieco tusimen a cinsi uvedomuje o co pride a ze znici 3 rodiny nakolko aj moj brat s dedim.byvaju v spolocnom dome. Dedo toto neprezije a otec ju zabije aj jeho.
Ona stale o svojom aky je otec a ze nic zle merobi atd ale speje to tam. V ssmkach jej vypisuje aby spolu stravili noc a lame ju cim dalej a ona ohlupnuta cim dalej podlieha viac.
Nase dohovarnaia a vyhrazky berie ako urok na jej slobodu a pravo na zivot. Mlady ju tlaci domsecu a neviem cinsi uvedomuje ze ak ju kopne do zadku tak je koniec aj jej velkej laske aj tomu ze sa bude mat kde vratit. Je stale menej opatrna a stale viac sa zamotava.
Brat ho ide zmlatit, a otec.ak sa toto dozvie tak je koniec.
Prosim poradte dakujem
Druhá puberta?
Ospravedlňujem sa za pravopis, ale písať v autobuse za jazdy je umenie.
Neviem ci vám niektorým vadi tema ze ste schopní si vymyslieť ze je to fake ale takmto uz je váš problém.
No moze znicit 3 rodiny.
Dom je dvojgeneračný a na poschodi byba brat s manzelkou a synom. Do domu dlai peniaze aby si prerobili vsetko od tehly az po modernu cast domu.
Dedo je vdovec, dom bol jeho a peijal mamku a otca do domu ako aa to robili dávno.
Takze ak sa s otcom rozide tak dedo túto afweku s 30 rocnym chlapcom neprezije a ak otec zacne robit vojnu a pit tak sa brat odstahuje k rodicom jeho ženy a dedko odide k rodine jeho druhej zosnulej manželky lebo tu hanbu neprezije.
Na pokeci jej vylisuju neskutočne veci od fotiek a perverznosti az po skutočne extremne veci.
Ona tam skor reaguje pasivne ale zacina aa to menit.
Tento jeden cudak sa vsak ku nej dostal uplne blizko. Lame ju rečami o nezávislosti, nevinne stretnutia ako je mu dobre s nou a ze nech sa stretavaju častejšie a inde a nech si zoberu izbu niejde a mama zjavne klame a vymysla si dovody.
Zatial sa stretli len pár krát ale je to len otazka casu.
Nech mi nikto nevrávi ze vtah 60-30 je perspektívny a ma vyznam. Je to proste chyba a zlyhanie. Moj otec svaty nie je ale toto je u mna cez ciary.
Ak by si nasla 50tnika nemam alov ake toto? 30 rocny cudak bez kamaratov na facebooku, sami kotlebovci, pitbulli a bludy.
Vsetko su to uchylaci aj na pokeci, nadavaju jej do šliapek a ona tupo odpisuje ja ju nespoznavam.
Bojime sa s bratom ze ju niejde znasilnia alebo orepadnu. Ona sa tam vyroprava a oni ju modeluju na svoje potrebi.
Nechcem aby skončila niekde mrtva, znasilnena a ani aby sa nasa rodina rozpadka alebo aby otec prisiel na meno chalpca a v ramci hanby ho nezakopal na najblizsej bani.
Prosim reagujte len s normálnymi radami. Veci tylu fake a bla bla nepotrebujem.
Uz tyzden nespim. A lahostajne mi to nieje neviem ako mozete napisat ze ma svoj zivot a ma mi to byt pofla cas jedno chore tiez...
Byt na tvojom mieste tiez sa o mamu bojim. Na internete su teraz ludia kadejaki, ale samozrejme, cest vynimkam. Skus sa s mamou otvorene o tom porozpravat. Asi si to uz asi 1000 krat skusala ale skus este raz. Sadnite si niekde na kavu alebo doma v pokoji len vy same dve bez chlapov. Nacni tuto temu s tym ze chces vediet ako to je medzi mini dvomi ale nechod na nu ostro ale milo ako dieta ktore ju ma nadovsetko rado a obava sa o nu. Vypocuj ju a potom jej skus vysvetlit ze ju mas strasne rada a nerada by si keby jej ten chlap ublizil alebo nedajboze aby to bol nejaky podvodnik a islo mu len o nejaky majetok alebo peniaze (a aj si myslim ze to je podvodnik ako vysity). Mozno by som odporucila aby tvoj otec skusil trochu zmenit svoje spravanie a viac sa o nu zaujimat a starat aby sa citila pri nom lepsie a zacala mysliet aj na pekne veci ktore s nim prezila. Mozno keby sli na nejake miesto ktore pre nich znamena nieco dolezite a pekne v ich vztahu aby si zacala uvedomovat ze ten chlap pri jej boku stal velmi dlho a miluje ju aj teraz v takom veku a nerad by ju stratil. Urcite by som to neriesila silou. Podla mna by to take strohe riesenia iba zhorsili a ten chlap by mozno este viac u tvojej mami zvysil na hodnote. Samozrejme sama som v takej situacii nikdy nebola tak pisem len to co si myslim. Mozno to ani nie je spravne ale je to moj osobny nazor a viem ze napisat to je lahke a tazsie sa robia skutky ale dufam ze ti to nejako pomoze. Prajem vela sil.
ejha, to vyzerá akoby to písal niekto s dolámanými prstami :D to ti spravil tvoj drahý?
teraz budem praktická svinka. Nakoľko sú tvoji rodičia manželia, tak mama vlastní polovicu domu a nikto ju odtiaľ nemôže vykopnúť, ani tvoj tatko nie. Takže, vrátiť sa má vždy kde.
Trošku nerozumiem, ako dokáže mama zničiť 3 rodiny, teda pokiaľ s bratom nie ste prisatý na jej cecku. Ked si mama dokašle manželstvo je to len a len jej voľba/ právo, môže naložiť so svojim životom ako chce. Vy dvaja s bratom by ste už mohli byť samostatní a nevisieť na nej. Žite si pekne svoj život, podľa svojich predstáv, lebo keby ste ho mali žiť podľa maminých predstáv, tiež by sa vám to nepáčilo.
Ech, nejde ti to s tými fejkovými témami. Nemá to šmrnc vôbec, tak preháňaš, až je to jasné, že to nemôže byť skutočné :) a popracuj na prstoklade.
Ledva som to po tebe prečítala. To sú tak skomolené slová, že až.
Ty sa staraj o seba. Nech si robí, čo chce. Je dospelá, svojprávna. Vie, čo robí.
Fejk téma. Však to by nebola druhá puberta ale 157 puberta.
tak ked tvoja matka má 60 roov, tak predpokladám že ty si dosť stará na to aby si viedla svoj vlastný život a starala sa do svojho života!
Ci ho máš taký nudný že musíš iných riešiť..?!
Ako si dovoluješ svojpravnej dospelej osobe liezť do mobilu!
Je to jej vec, nech si to s ňou rieši jej manžel, a nie TY...
Ty si ži svoj život,..