Mám nejakú nádej ?

Príspevok v téme: Mám nejakú nádej ?
MiriamPaN1

Ahojte . Mrzí ma ,že musím moje zúfalstvo písať až sem ,ale neviem si rady . Som s priateľom rok a partner ma na začiatku vzťahu podviedol . Ja som mu to odpustila no a teraz sa mne stalo to isté ,len s rozdielom,že dvakrát po sebe . Sústavne som mu klamala lebo bol paranoidný veľmi , tak už som nevedela ako s ním až nakoniec som začala klamať a najhoršie ,že to prerástlo až do nevery . Dozvedel sa to ,keď bol u mňa a volal na číslo ktoré mi volalo . Ten dotyčný mu to všetko povedal ,ale že úplne všetko . Čo by ste robili na mojom mieste ? Nechce mi odpustiť a ja ho veľmi milujem . Chcem byť s ním a viem , že takú chybu už v živote neurobím . Aké kroky by som mala podniknúť ? Písala som mu , volala som mu , bola som už za ním doma aj a aj som mu dala darček , napísala list no stále ma zaplavia len urážky z jeho strany. Že som obýčajná špina , nemám chrbtobú kosť a pod . Dá sa niečo také odpustitť ? Viem,že to je moja chyba . A verím,že všetko sa dá prekusnuť a dať šancu ,len ako na neho ? Viete mi poradiť ,čo sa má robiť pri takejto chybe ? Mám sa mu chvíľu neozývať ? Mam sa snažiť ? Prosím napíšte mi váš nazor ,nech je akýkoľvek

TutanchámonxD

Ty ho miluješ ale podviedla si ho ?? Logika žien. Nikdy si ho nemilovala, pretože by si to nikdy nespravila a to isté platí aj pre druhú polovičku. Raz keď človek niekoho miluje, tak ani len nepomyslí a nemá ani len za potreby ho podvádzať. Niektorým to však ale nič nehovorí však že ? :)

NaRovinu

MiriamPaN1 - Dobre, to je jedno. Ide o to, že si spala 2x s iným mužom. Čo keď sa ti bude chcieť pomstiť za ten druhý krát, pretože on spal s inou len raz ? Odpustila by si mu ?
Radšej sa rozíďte, aby si to nezažila.

Mrauka

Fiiha a to si mu ako odpustila, ked si ho na oplatku zo zlosti, hnevu, zufalstva podviedla tiez a este 2x aby si si nadbehla, keby ti to zas on vratil?
Fiiha to mi je riadna lasocka teda, ked vztah postavite na zakladoch nevery a priebezne ho neverou udrziavate?
To dokedy si budete vracat?
Tak ty si podla neho obycajna spina, ze si ho podviedla a on je cista lalia?
:))

nicollette12

MiriamPaN1 - nie nevnucuj sa mu, jeho to neprejde... skor sa pouc z chyby a ver tomu ze vztah kde je nevera nikdy dlho nevydrzi.. cim viac sa mu budes vnucovat tym horsie to bude... takze to nehaj tak...

MiriamPaN1

NaRovinu : Nie s dvomi . Stále to bol ten istý muž s ktorým som ho aj prvý krát ,len sa mi to zopakovalo . Je ťažké sa rozísť s človekom ,ktorého ľubim. A uvedomila som si to až neskoro ako moc

NaRovinu

Čo by si robila, keby ťa podviedol ešte raz ? Z pomsty, že si ho podviedla 2 krát. Nepoviem, keby si ho podviedla raz. Boli by ste si kvit. No keďže si ho podviedla aj druhýkrát... Je nefér, že si spala s dvomi a on len s jednou. Podľa mňa to bude tak, že si povie, že ťa musí dobehnúť a tak sa vyspí s ďalšou.

Každopádne, rozíďte sa.

MiriamPaN1

@erina24 - Urobila som to zo zlosti ,z vypočítavosti ,zo zúfalstva . Keby mi to on neurobil na začiatku nikdy nikoho by som nepodviedla . Toto sa mis talo prvý krát

MiriamPaN1

nicollette12 - Neposlala som ho ,lebo som mu dala druhu šancu a od vtedy to nikdy už po roku nespravil . On mi furt vyhadzuje na oči,že to bola iná situácia ,že jeho tá baba zviedla a neplánoval to,kdežto ja som to plánovala . Lenže ked som to srpavila 1. krát -chcela som sa mu pomstiť a teraz druhý krát,keď náš vzťah skoro skrachoval ,kvôli neustalim hádkam . Viem,že problémy sa takto neriešia ,že budem bežať za iným . No zúfalí ľudia robia zúfalé veci. Toto ,čo sa stalo mi dalo nadhľad ,že ho mam naozaj rada. A viem ,že štetka nie som . Mám čakať kým sa ozve teda sám ? čo ak on čaká,že ja som to dosrala , tak ja sa mám snažiť ? Lenže ,keď sa snažím tak je to ešte horšie a na mna naval nadáviek z jeho strany .