Mám nejakú nádej ?

Príspevok v téme: Mám nejakú nádej ?
MiriamPaN1

Ahojte . Mrzí ma ,že musím moje zúfalstvo písať až sem ,ale neviem si rady . Som s priateľom rok a partner ma na začiatku vzťahu podviedol . Ja som mu to odpustila no a teraz sa mne stalo to isté ,len s rozdielom,že dvakrát po sebe . Sústavne som mu klamala lebo bol paranoidný veľmi , tak už som nevedela ako s ním až nakoniec som začala klamať a najhoršie ,že to prerástlo až do nevery . Dozvedel sa to ,keď bol u mňa a volal na číslo ktoré mi volalo . Ten dotyčný mu to všetko povedal ,ale že úplne všetko . Čo by ste robili na mojom mieste ? Nechce mi odpustiť a ja ho veľmi milujem . Chcem byť s ním a viem , že takú chybu už v živote neurobím . Aké kroky by som mala podniknúť ? Písala som mu , volala som mu , bola som už za ním doma aj a aj som mu dala darček , napísala list no stále ma zaplavia len urážky z jeho strany. Že som obýčajná špina , nemám chrbtobú kosť a pod . Dá sa niečo také odpustitť ? Viem,že to je moja chyba . A verím,že všetko sa dá prekusnuť a dať šancu ,len ako na neho ? Viete mi poradiť ,čo sa má robiť pri takejto chybe ? Mám sa mu chvíľu neozývať ? Mam sa snažiť ? Prosím napíšte mi váš nazor ,nech je akýkoľvek

nicollette12

Mala si ho poslat dokelu uz ked ta podviedol on, este ktomu na zaciatku vztahu, je jasne ze si mu to chcela aspon v podvedomi vratit, ale vyhrotilo sa to... no uz to nevratis spet, nevnucuj sa mu, to uz nezachranis... a ja by som sa nevratila takto k niekomu keby mi nadaval do takychto hnusnych nadavok, ako ano chyba je na tvojej strane, ale aj na jeho, zober si ze on urobil to iste.. dalsia vec, uz aj keby si to mozno nejak vratila, tak pocitaj s tym, ze sa budes musiet velmi snazit a je dost mozne ze ta bude skusat, ci nahodou neurobis nieco zle aby ti to mohol vytmavit... a tam ide o klasicke veci, ja mam kamaratku co to mala takto isto, vratili sa k sebe, ale potom im to vydrzalo iba 3 mesiace lebo ona uz nemohla dalej po psychickej stranke, on ju vyslovene mucil, v spolocnosti na nu nadaval, ale on to bral ze mohol a ona nemoze nic povedat lebo ju kopne do zadku... ak ma chapes... takze aj ta dovera vo vztahu by bola silno narusena... a to ti za to stoji? Prosto stalo sa, bohuzial, treba ist dalej... ked si to nechcela tak preco si to potom robila... radsej to nehaj tak, bude lepsie aj tebe aj jemu, lebo pri nom by si podla mna ledva dychala a niektori chlapy toto velmi radi zneuzivaju....