dobry den na buduci tyzden mame v skole testovanie 9 a chcel by som sa len spytat co by sa stalo keby som napisal monitor na 0 percent dakujem
monitor
Ja som mala z monitoru z matiky 20% a zo slovenciny 80. A prijali ma na gympel. Oni len strašia.. monitor je len obycajna skuska, nieco cim ukoncis posledny rocnik. Dolezite su prijimacky na strednu. Na tie snaž najviac. Podotykam slovencinu som napisala tak ako som mala ale matematiku som napisala zle, podala si odvolanie a zobrali ma. Ak ta nezoberu, vzdy si napis odvolanie. Neboj sa, o monitor vobec nejde ale bolo by fajn ked mas viac ako 0% :D
Aj tak sa nik nebude kukat v zamestnani na kolko si spravil monitor alebo maturitu :-D ja som monitor dala: matiku na 80 a slovinu len na 60 ale to som sa v zivote neucila. A na prijimackach som dala slovencinu na 97 percent a 84 z matiky takze pohoda :-D ja prechadzam rocnikmi to mi staci. Mne stacia 3ky. A maturitu som dala jak nic. A to som sa cele 4 roky neucila :-D takze pohoda a som na vyske.
Ahoj, no neviem co sa stane, ale ja som mala matiku na 10% a slovinu 85% a mala som problen ze ma nechceli zobrat na jednu skolu (trojrocnu), ale na tu kde sa robili primacky ma normalne zobrali, lebo tam sa to neodvyja od monitoru ale od toho ako napises primacky, ale tiez som mala stresy ze ma nikam nezoberu... ale spoluziacka mala 5% matiku a slovinu asi 30% sa mi zda a tej museli potom rodicia vybavovat skolu lebo ju nikam nechceli zobrat kedze aj vysvedcenia mala dost zle...
Matika je sviňa.
nic sa nestane, ja som z matiky napisala na 15 percent a nic sa nestalo...
Zasa tak sa nepodceňuj to zvládneš tiež ma to čaká na ďalší týždeň