Ako potlačiť emócie ?

Príspevok v téme: Ako potlačiť emócie ?
jacitlivka

Dobrý večer.
Práve sa mi v živote deje niečo nepríjemné a kvôli tomu som často smutná, aj naštvaná. Je to na mne vidieť. Tak sa chcem opýtať, ako potlačiť, alebo zapríčiniť stratu emócií ? Najlepšie všetkých. Zlých, aj dobrých.
Vždy si hovorím, že psychopati a sociopati sa majú dobre. Žiadne emócie, nič. Hlavne necítia smútok, to je pre mňa najdôležitejšie. Necítiť smútok.

Tak, ako potlačiť alebo stratiť emôcie ?

Anonym_93436

Úprimne ? potlačením emócii si ešte viac ublížiš , emócie je dobre spracovať a prejaviť ... plač je ako ventil , vďaka nemu tie zlé emócie dostaneš von.
Viem , hovorí sa to ľahko ale čo ti na to poviem ... viem ako bolí smútok , v istom zmysle ho cítim každý deň.
Nepríjemné veci sa dejú stále , treba zabojovať a byť trpezlivý , nič netrvá večne. Ak chceš kludne sa mi môžeš vyrozprávať , to vie človeku hodne pomôcť , ta červená ikonka vedľa mena je email ...
Zatiaľ ti prajem hodne šťastia a držím palce nech sa to zlepší.

Kubo11

Presne toto - potláčanie emócií - vám v budúcnosti privodí psychické poruchy, depresie alebo dokonca rakovinu.

pedag

Neide o to, aby si potláčala emócie, lebo to nie je dobrý nápad, ale musíš dať ostatným najavo, že odtiaľ potiaľ, všetko musí mať nejaké mantinely, aj tá tvoja dobrota, lebo to potom vyústi do totálneho chaosu.
Chaos bol po veľkom tresku, potom sa to všetko začalo usporadúvať a teraz to už má akú takú hlavu aj pätu.