Chudnutie do plaviek

Príspevok v téme: Chudnutie do plaviek
Tucibomba

Caute.
Dnes som sa na seba divala do zrkadla... No strah a hroza. Som mensieho zrastu cloveka. Je na mne vidiet vsetko.
Potrebujem dat dole minimalne 3 cm zo stehien a celkovo aj z brucha a zadku.
Rozhodla som sa,ze od dnesku (uz od obedu) budem dodrziavat:
-500 (+zvacsujuci pocet) skakania na svihadla
-nejest sladke ani pecivo
-cvicit drepy,vypady a unozovanie,plie drepy s vyskokom
-20 (+viac min) bike co mame doma

Prosim vas, schudnem tymto v stehnach? Ako sa stravovat? Co este doma cvicit? Prosim,pomoc. Potrebujem rychlo poradit,nech mam do leta minimalne o 3 cm mensie stehna. Dakujem a do fitka nemozem. Je to daleko. Som v dedine a aj tu pracujem

Lu_lajf

Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)

0vecka

Podla mna robis zakladnu chybu a to tu, ze sisi nalozila toho proste moc vela naraz. Nejest pecivo je podla mna uplna hovadina, je to zakladna potravina a casto neni lahke sa tomu vyhybat. Zacni s tym, ze nebudes jest sladke a ked si nejake das, tak si spocitaj kalorie a jednoducho prejdi (ak sa ti chce tak aj prebehni) peso tolko, aby si tie kalorie navyse spalila. Ked chces schudnut zo stehien, tak nejake drepy atd ti nejaky ten cm pridaju cize je to uplne kontraproduktivne. Ak napr. nerada skaces na svihadle tak je blbost to robit pravidelne lebo teraz mas este nadsenie. Chudnutie trva kludne aj rok dva (bez drastickych diet) a kym schudnes tak budes uplne zdemotivovana najme ked budes cvicit ako Stalone a nebudes jest nic sladke.

Neviem aka si tucna, ale ak je to naozaj take strasne tak asi nemas silnu volu, a preto by som robil len male zmeny a ked si na to uplne zvyknes tak mozes robit dalsie. Nepribrala si za 3 mesiace a teda neni tragedia ked za 3 mesiace neschudnes.