Čaute
Vie niekto z akeho principu sa pribera z nejakeho druhu antidepresív? Konkretne Mizaten ..alebo lieky na spanie Gerodorm..
Neviem z ktorych z tych dvoch ..ale asi skor ten Mizaten..
Ci to je len preto ze povzbudzuju chut do jedla ..ale ked ju clovek ovladne tak nebude priberat ...alebo je tam nejaka latka ..a nemam moznost schudnut ak ich beriem ..
PROSIM PORADTE ...
(Behom 2 mesiacoch po zacani liecby som pribrala 15kg a stale priberam..uz ich berem pol roka a z 68 kg mam 90.... )
Chcem schudnut ale bojim sa ze ine lieky mi na depresiu a uzkost nebudu tak fungovat (sice moc nefunguju no
AD z ktorych sa pribera...poraďte prosim :-)
Zvýšenú chuť do jedla a priberanie ti spôsobujú tieto AD: Mirzaten, aj Escitalopram.
Simkaaaaa a ako sa stravujes? Jedavas aj veka sladkosti? Lebo aj to ovplyvňuje depresiu.
Čo sa týka B6, ANEMÁM NA MYSLI TEN B6 z lekárne, ale pyridoxal-5-phosphate , čo je jeho aktívna forma. Dá sa to kúpiť len cez internet zo zahraničia
Ďalej : magnesium glycinate napr. (zase u nas nedostupne), potom B3 NIACINAMIDE A pupalkovy olej Evenig primrose oil.
A možno to pojde dole tieto chore stavy :)
Ja som to este neskusal, ale skusali ini. a niektorym pomohli tieto doplnky.
Hurá !
Mam velmi silne depresie a uzkosti a aj socialnu fobiu.... a beriem aj escitalopram ....brala som aj vitaminy b6....
Cliatssi - Poďme to osláviť. :)
Ja mám soc. fóbiu, som odmalička hanblivá a skoro mesiac beriem AD. Môžem povedať, že sa takmer nič nezmenilo. Hanblivá som stále, soc. fóbia sa nezlepšila a vkuse mám úzkosť. Hurá.
Skús Escitalopram, ja som skoro nič nepribral. Ale beriem malé dávky a je to individuálne.
keby si sa to rozhodla vyskúšať, tak ešte je aj taká možnosť: vit. b6+Magnezium+Zinok. príp. aj b5.
Ja som toto ale ešte neskúšal. Ale plánujem. Na zahran. fórach niektorí ano.Nemusí fungovať u každého.
A keď užívaš to antidepresívum, máš aj viac energie a chuti do života?
Máš aj soc. fóbiu? Si hanblivá od malička?