80% z mesiaca krvacam

Príspevok v téme: 80% z mesiaca krvacam
Eliskarej

Ahojte.
Mám problém so ženskými vecami. Nikdy som nemala pravidelný cyklus, lebo mám diagnostikovanu formu PCO. Cystu mi nikdy ale nenašli. Naposledy som bola u gynekológa niekedy v decembri, a všetko bolo po starom, žiadne dramatické zmeny.
Posledný mesiac však už je toho príliš. Po Tom, ako mi vo februári skončil menzes, týždeň bol kľud a krvácanie prišlo znova. Trvalo 3-4 dní a potom sa zastavili. Po ďalších pár dňoch znova. Dva dni krvácanie, tri dni pokoj. Potom došlo silnejšie krvácanie, už som aj myslela že to bude menzes, ale po 4 dňoch ustalo. A menzes mám pravdepodobne teraz, aj keď už fakt neviem.
Stretli ste sa už s takým niečím? Stres nemám, stravujem sa normálne. Neviem z čoho by to mohlo byť.
Prosím o radu. K lekárovi som objednaná ale až o týždeň.

jana52

Eliska daj si porobit u lekarky testy na chlamydie mykoplazmy kvapavku a infekcie... mna nakazil neverny chlap menstruaciu som mala ako blaznivu abnormalne krvacanie mimo cyklus treba si dat porobit testy a preliecit sa!!!

Eliskarej

Tak sestrička mi povedala, že akutne berú len prípady vo veľkých bolestiach - čo nemám, alebo s horúčkou - čo nemám, alebo veľké krvácanie - keďže si myslím, že momentálne mám menzes, tak je rvácanie normálne.

Asik

Zvlastne ze si sa nechala sestrickou odbit ze maju plno a netrvala si na vysetreni.Si akutny pripad tvoj lekar ta mal riesit okamzite, a nie aby si vyckavala este tyzden.Odporucam ti aspon doplnit zelezo, nakolko pri krvacani su straty zeleza.

Eliskarej

Zdravim,
Ako som písala, k lekárovi som sa objednala, ale mal celý týždeň plno, takže som dostala termín až na budúci týždeň.
Tehotenstvo by to nemalo byť, keďže som si pre istotu robila test a bol negatívny.