Dobrý deň, včera som bola prvý krát v Ústave lekárskej kozmetiky v Bratislave. Rada by som sa podelila o vaše skúsenosti nakoľko ja som veľmi sklamaná prístupom mladej lekárky. Už pri vstupe si ma pani doktorka od hlavy po päty kriticky prezrela, asi som nezapadala do vhodného profilu. Konzultácia pozostávala s otázok na lieky a alergie. Počas rozhovoru sa mi pani doktorka takmer nepozrela do očí. Po otázke "Čo teda potrebujem" som ukázala dve znamienka, ktoré podľa môjho posúdenia boli najvhodnejšie na odstránenie. "No tak si prejdime na laser" Po odstranení páči sa k pokladni. Na to, že si zaučtovala 103 Eur za dve znamenka by som čakala, že by ma aspoň prezrela, či podľa jej odborného názoru by neboli vhodnejšie iné znamienka, ani slovo o peniazoch. Až na moje vyžíadanie ma lekárka prezrela "No ukážte" Odchádzala som ako oparená, prekvapená, zaplatila 103 Eur a ešte doteraz premýšľam kde sme to dopracovali. Dúfam, že moja skúsenosť je ojedinelá, napíšte mi prosím vaše skúsenosti. Ďakujem.
Ústav lekárskej kozmetiky BA skúsenosti
Dobry den, taktiez sa pripajam k nespokojnym klientom. Absolvovala som viacero osetreni a nebola som spokojna s pristupom, komunikaciou, ani samotnym osetrenim. Po odstraneni cievok na nohach laserom (bolest horsia ako porod) mi zostali hnede flaky aj po mesiacoch po zakroku, zilky uplne nezmizli. Samozrejme zaplatila som za zakrok neskutocne peniaze. S LPG osetrenim som taktiez nebola spokojna, hlavne s komunikaciou. Na prvom dohodnutom termine ma ani neosetrili kvoli ich chybe a este chceli aby som zaplatila za konzultaciu. Najdite si radsej iny salon, usetrite si nervy a peniaze.
Na konkrétny zákrok si zatiaľ nemôžem sťažovať, len teda na prístup. Pani doktorka si môže o mne myslieť čo chce ale mala by sa chovať profesionálne a snažiť sa mi maximálne venovať a prepáčte "za tie peniaze" by som si to minimálne zaslúžila :-)
Bola som tam pred rokmi s problémami s akné, po ich ,,ošetrení-čistení,, som mala celu tvar tak zahnisanu a zapálenú že mi nepomáhali už ani antibiotiká. Pichali mi do vyrážok jednou ihlou potom vytlacali, nie za každým ju vyčistili a niet sa čo čudovať prečo som tak dopadla, jedine šťastie bolo že sme išli ešte vtedy s rodičmi na dovolenku k moru kde som si tvar čistila vodou z mora, plus kúpanie atd a nastastie sa to zahojilo bez jaziev.
Druhé ošetrenie som tam skúšala na odstránenie chlpkov. Taku elektrickú ihlu ktorá mala vlasovú cibulku spáliť a chĺpky prestať rast. Okrem tej bolesti co vám do koze pichnú ihlu a potom ešte zapnú el.prúd, mi na koži zostali malé jazvy po vpichoch ktoré mám do tvaru pásika, naozaj vrelé ,,ďakujem pekne nikdy viac,, !!!