Prosim poradte v com najst zmysel zivota

Príspevok v téme: Prosim poradte v com najst zmysel zivota
Agagah

Dobry den. Nemam absolutne ziaden zmysel zivota. Podotykam, ze partnera a deti v živote mat nebudem, jednak nechcem a aj keby ano.. nejde to ale to mi nevadi. Pracu mam ok, nie ze by ma bavila ale som rada ze aspon nieco. Zijem sama a nemam pre co zit. Co okrem rodiny a prace by ma mohlo naplnat? V com mozem najst zmysel zivota?

pedag

Tých zmyslov života je viac, mať veľkú rodinu, robiť čo ťa baví, dobre zarábať, mať radosť z vlastných detí, tešiť sa, aj keď na to nie je dôvod. Ja som trochu asi zaspal, lebo už všetci okolo mňa pracujú. To je hanba:-) Oni ma tromfli, lebo ja tu špekulujem nad stupnicami, som vedľa jak tá jedľa, ale aspoň viem, kde som.

Kontrol0r

Zmysel života vidím v tom robiť čo ma baví a napĺňa šťastím. V mojom prípade ide o turistiku, cestovanie, fotografovanie, cyklistiku, lezenie po horách a podobne :)

Kontrol0r

Zmysel života vidím v tom robiť čo ma baví a napĺňa šťastím. V mojom prípade ide o turistiku, cestovanie, fotografovanie, cyklistiku, lezenie po horách a podobne :)

kafe

to akoby si sa pýtala druhých - povedzte čo mi chutí. Lenže na to môžeš prísť len a len ty sama. Takže, čo ti chutí? Čo si robila ako dieťa? O čom si snívala ked si bola menšia?
Všetky tie malé veci, čo ťa baví robiť... choď rozvíjaj, zdokonaľuj sa, objavuje ďalšie a ďalšie možnosti ako tráviť svoj voľný čas, čo ťa zaujme a zachytí tvoju pozornosť, že toto by som mohla skúsiť.. uvoľni sa a rob čo ťa baví.

miroslava_d

Ze nebudes mat nikdy deti by som pochopila, ale preco ani partnera? Casto prave na tomto poli najde clovek zmysel zivota.
Co nejaki novi priatelia prostrednictvom sportu alebo inych aktivit, cestovanie, dobrovolnictvo?

Ocar

Môžeš si vybrať a môžeš mať aj viac zmyslov života, môžeš dokonca žiť aj viac životov, ak ti je jeden málo, môžeš mať dva svety, ak ti je jeden málo a podobne. Divné, že ty nemáš ani jeden zmysel života.

mate59

Môžeš sa venovať svojim koníčkom,športu,môžeš pomáhať v nejakej charite opusteným deťom,starým ľuďom, pomoc v Armáde spásy pre bezdomovcov.Môžeš všetky financie dávať napr. do cestovania,spoznávania cudziny,záleží, čo ťa baví.