Produkty spojené so zdravím - eshop

Príspevok v téme: Produkty spojené so zdravím - eshop
Janka1886

Ahojte kočky, pohrávam sa s myšlienkou, začať podnikať. Keďže holdujem zdravému životnému štýlu, chcela by som vytvoriť eshop práve s tovarom s týmto spojeným. Od cvičiacich základných pomôcok (na ktoré som si už v príprave našla veľa dodávateľov, najmä cez droppshipping) až po doma vytvorené bylinné čaje, mastičky, materské kašičky a pod (na ktoré mám tiež xy dodávateľov). Proste niečo, čo nebude mainstream, ale naozaj to bude založené na kvalite. Strávila som hľadaním a researchom produktov strašne veľa času no nateraz sa rozhodujem, a to je práve otázka pre kočky, ktoré už v online podnikajú - zaujímajú ma recenzie na riešenie pre eshop - na riešenia online, chcem sa určite vyhnúť investícii do eshopu klasického. Chcem proste niečo na prenájom, no ak vyrastiem ako podnikateľka ( :D ) aby ma to neobmedzovalo. Verím, že svet nie je až taký veľký a nájde sa vás tu viac, ktoré mi poradia. Ďakujeeeeem :)

filipsu

Ja sa vyjadrim len strucne k spomenuty, aby som bol aspon trochu napomocny, ber to ako moj osobny nazor.

Oxyshop: predrazene riesenie, arogantny support, naslubuju hory doly a nasledne zistis, ze ich nezaujimas, upravy na mieru trvaju extremne dlho, opravy chyb rovnako, chvalia sa dizajnom, no maju malo sablon, proste za mna predrazene riesenie bez efektivity.

Eshop-rychlo, oznacil by som ho ako spolocnost, ktora ma ambicie a sancu stat sa raz cislom jedna v tom odvetvi. Support funguje bezchybne, sluzby pomernie tiez, velka vyhoda je, ze nemaju odstupnovane baliky a v jedinej platbe 12 eur/mes mate vsetko a to doslava. Moj favorit.

Shoptet je asi najznamejsia platforma. Rovnako ako ER ma bezchybny support, no z mojho pohladu maju take mnozstvo zakaznikov, ze jednoducho nestihaju poskytovat zakaznikom taku starostlivost ako kedysi. Kompletne sluzby maju v baliky myslim, ze az 100 eur/mes, co je oproti Eshop-rychlo, kde mas to iste, takmer 9 nasobok za to iste. Kvalitny kandidat.

filipsu

Som prekvapeny, ze zatial nikto neodpovedal, tak som to tu prisiel ozivit :D Len sa uistim - online riesenie - myslis eshop na prenajom ano?