Ahojte vsetci,
Mam 24 rokov, od mala ma trápia zuby, starám sa o ne ako mozem, no mam ich proste podedene, mam velmi vela kazov hlavne vzadu same blomby, vložky, vpredu navonok mam pekne zuby no z vnútornej časti tiez malé kazy, cele zle....
Mam uz aj zopá ďasien, chvala bohu nekrvacam ale vidno na ďasne ze je upne začervenané a tak...
uz mi je ľúto chodit pravidelne ku zubárom, pretože jednak su velmi drahý a nakoniec peniaze ktoré som vrazila do zubov sa musia vytrhnúť ( zadné )
Posledna skúsenosť so zubarkou je taka ze mi robila uplne malinké kazy, co mam vpredu zub 3jka z vnútornej časti som mala mini bodecku, začala vŕtať a uz z malej botky mam dierku a vložka mi uz aj vypadla no a bohužiaľ sa bojom davat robit zuby co su vpredu lebo su citlive a mam straaaasne slabu zubnú sklovinu!
Doma mam aj rtg snímky raz mi aj jeden nemenovaný pracovník ambulancie povedal ze ,, slečna, mate strasne zuby,! Odvtedy som odišla s plačom ze namiesto podpory vas začnú este buzerovat a zato naozaj nemozem ze mam take zuby!
Chcem sa preto opytat ze ci tu ma niekto urobene zuby operačné a ze co to stoji? Lebo plánujem časom dieťa a počítam ze po porode sa mi zuby uplne pokazia a este len budem plakat a vyzerat hrozne ....
Napise mi niekto približne skusennosti a cenu? Najlepsie kosice ale napíšte hocikto skúsenosti rada by som chcela vediet info nejake, urcite neplánujem vytrhať zuby a mat protézy :D :(