Zdravím, chcel by som v prvomnrade povedať, že nerád navštevujem lekárov, avšak moje okolie ma tam posiela a povedal som im, že to vyriešim a chcem sa najprv opýtať tu.
Môj problém je v podstate taký, že posledný mesiac mám prudký nárast nervozity, agresie, myšlienok na násilie a začali mi vadiť ľudia. Ľudia s ktorými som trávil veľa času či už naživo alebo online ma volajú von, ale ja to odmietam, cítim odpor a keď si predstavím, že by som s nimi mal byť von a rozprávať sa s nimi... hneď ma prepadá hnev a myšlienky ako by som sa k ním správal. Akoby všetko čo bolo bolo zabudnuté a myšlienky na predchádzajúce ma znova vytáčajú a nechápem ako som tam ten čas mohol tráviť.
Nikdy som nebol človek, čo by používal vulgarizmy, no minule som vynadal na celú ulicu maminmu bratrancovi, viezol som otca z oslavy ktorý mal trochu vypité a v strede cesty som dupol na brzdu a kričal naňho, nech vypadne z auta... všetko ma rozčúli a mám chuť niečo rozbíjať a každý spor alebo nezhodu riešiť agresívne. Ľudia mi lezú na nervy a o mnoho priateľstiev som už mojím pričinením za túto dobu prišiel ale necítim žiadnu ľútosť ani emócie v ničom, stal som sa úplne chladným a stále sa mi do hlavy vkrádajú násilné myšlienky, zaobstaral som si knihu o Josefovi Mengelem a pri jej čítaní necítim žiadnu ľútosť. Naopak, ešte viac ma to zaujíma a zháňam si o tom viac informácii. V hlave si sám vytváram konfliktné situácie ako by som niekomu ublížil... viem, že to nie je správne a okolie má zo mňa niekedy strach. Začal som tiež agresívne jazdiť aj keď doteraz som bol poctivák ako sa patrí a cítim, že každá drobnosť vo mne vyvoláva hnev a nenávisť nasledovaná spŕškou vulgarizmov.
Možno je to spôsobené tým, že ma už takmer 2 mesiace bolí hlava ale neviem... je treba navštíviť psychológa alebo psychiatra alebo nie?
Chcem vás vopred poprosiť, ak tu chcete po mne nadávať alebo ma odsudzovať tak sa radšej zdržte komentárov a vopred ďakujem za konštruktívne komentáre