Neviem ako s snou dalej...

Príspevok v téme: Neviem ako s snou dalej...
Yvett909

Pekne popoludnie prajem, potrebujem sa vam vyrozpravat s jednou vecou, ktora ma trapi dlhsiu dobu ohladom mojej kamaratky. Mam 21 rokov a kamaratka mala teraz 20, pozname sa uz velmi dlho, stretavame sa doteraz stale, sice uz menej ale vzdy si najdeme cas na seba, no aspon doteraz to tak bolo. No ona si nasla pred nejakym casom priatela, kludne ho oznacujme menom Rado, no vobec sa mi nepaci, ako s nou manipuluje. Ona tvrdi ze ziadna manipulacia tam nie je ale ja mam silny pocit ze ano, kedze teraz sa chova velmi zvlastne, ja ju odvtedy ako sa dala s Radom dokopy nespoznavam. Ten Rado ma 37 rokov, je rozvedeny, co mi aspon ona hovorila, par krat som ho videla, ale nehodi sa k nej vobec. Ta moja kamoska mala doteraz iba 1 vztah, 2 rocny s jednym super chlapcom ktory by jej zniesol aj modre z neba, ale prave tohto chlapca opustila kvoli Radovi. Ich rozchod nemal ziadny dovod, proste ho poslala do ri*i s tym, ze ma ineho a ze nechce ho uz vidiet. Pritom on jej nic neurobil, do posledneho dna sa milovali obaja navzajom, no potom prisiel Rado a cele to skoncilo. No aby som uz presla k tomu problemu. Rado ma firmu, ktora mu vraj dobre vynasa a nebudeme si klamat, je dost za vodou, velky dom, peniaze, auta drahe, proste vsetko co na zazobaneho patri. Kamoska pritom nikdy nebola na takich, vzdy jej islo viac o city ako o peniaze, ona sama je velmi citliva, poznam ju velmi dlho, aby som mohla tvrdit aka je. Teraz je viete aka? Napriklad nase stretnutie prebieha tak, ze pride, zacne sa hned chvalit co podostavala, kam idu na vikend, kde ju vsade zobral uz, kolko jej dal penazi na nakupy atd... tento jej monolog trva priblizne hodinu, ja za ten cas jej iba prikyvujem, lebo ma nepusti k slovu. Mna sa max. opyta, co mam nove, ale ked poviem 2 vety, zas sa niecoho chyti a keca ona, zas o peniazoch a o darcekoch atd. Za ten cas co je s nim uz ma umele prsia, napichane pery a plastiku nosa, vyzera ako barbina, vymalovana, vlasy predlzene, dlhe nechty, extravagantne drahe oblecenie, no je mi do placu ked ju vidim. Preto si myslim ze ju manipuluje, aj ked som jej to povedala, ze sa strasne zmenila a ze ci on chce aby sa takto spravala a vyzerala tak ma iba odbila ze co riesim, ze on je bohaty a ona to vyuzije. Nie je s nim vobec z lasky, neviem ako je to z jeho strany, ale urcite k nej nieco musi citit, ked ju takto obdaruvava, plati, berie ju hocikde na drahe dovolenky.. kamaratka sa mi uplne meni pred ocami a ja ju nechcem zranit, ale ked som zacala tu temu, tak uz bola rozhorcena a vzdy odbaca od tej temy a iba to zahovori ze ona nemoze za to ze on si ju chce rozmaznavat a pousmeje sa... a este k tomu je mlada, teraz mala 20 rokov, on je o kolko starsi, nech si hlada seberovnu, uspesnu zenu, na svojej urovni a nie balamutit mlade dievca ktore kvoli nemu neslo ani na vysoku lebo on jej nasluboval sprostosti ze nebude musiet pri nom robit nic.. ako sa toto dievca postavi na vlastne nohy ked si najde dalsiu "obet" a ju vykopne? Bola som uz aj za jej mamou, ale ta odkedy sa s nim dala dokopy tak ju nevidela, lebo byva u neho v dome... pritom ona bola vzdy skromna, citliva, priatelska, prirodzena a nie umela babika falosna.. bojim sa o nu, co mam robit?????

Yvett909

Ja nemam najmensie pravo??? Je to moja dlhorocna dobra kamaratka, s ktorou som si presla toho velmi velmi vela a to je dost zly pocit, ked sa ti niekto takto blizky meni pred ocami a chces s tym nieco spravit, lebo vies ze to nie je na dobrej kolaji, on jednoducho pre nu nie je vhodny a mozem to trvdit, lebo ju poznam ako jej vlastna mama. Keby mi to bolo fuk tak to neriesim, ale ona mi nie je ukradnuta...

Apokryft

Nic v zlom ale ty nemas ani najmenšie právo posudzovat co je pre niekoho dobre a co nie .Každý si zodpovedá sám za svoje rozhodnutia.Je to jej život !Si ešte mladučká a veci vidíš správne ale nie kazdy je taký .Niekto musí padnúť na papulu potom je opatrnejši.Niekomu nestačí ani 5x popáliť sa.Jednoducho možno to takto ona pottebuje aby mohla dalej v zivote posudzovat a vidiet veci inak.