Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ako s snou dalej...

Príspevok v téme: Neviem ako s snou dalej...
Yvett909

Pekne popoludnie prajem, potrebujem sa vam vyrozpravat s jednou vecou, ktora ma trapi dlhsiu dobu ohladom mojej kamaratky. Mam 21 rokov a kamaratka mala teraz 20, pozname sa uz velmi dlho, stretavame sa doteraz stale, sice uz menej ale vzdy si najdeme cas na seba, no aspon doteraz to tak bolo. No ona si nasla pred nejakym casom priatela, kludne ho oznacujme menom Rado, no vobec sa mi nepaci, ako s nou manipuluje. Ona tvrdi ze ziadna manipulacia tam nie je ale ja mam silny pocit ze ano, kedze teraz sa chova velmi zvlastne, ja ju odvtedy ako sa dala s Radom dokopy nespoznavam. Ten Rado ma 37 rokov, je rozvedeny, co mi aspon ona hovorila, par krat som ho videla, ale nehodi sa k nej vobec. Ta moja kamoska mala doteraz iba 1 vztah, 2 rocny s jednym super chlapcom ktory by jej zniesol aj modre z neba, ale prave tohto chlapca opustila kvoli Radovi. Ich rozchod nemal ziadny dovod, proste ho poslala do ri*i s tym, ze ma ineho a ze nechce ho uz vidiet. Pritom on jej nic neurobil, do posledneho dna sa milovali obaja navzajom, no potom prisiel Rado a cele to skoncilo. No aby som uz presla k tomu problemu. Rado ma firmu, ktora mu vraj dobre vynasa a nebudeme si klamat, je dost za vodou, velky dom, peniaze, auta drahe, proste vsetko co na zazobaneho patri. Kamoska pritom nikdy nebola na takich, vzdy jej islo viac o city ako o peniaze, ona sama je velmi citliva, poznam ju velmi dlho, aby som mohla tvrdit aka je. Teraz je viete aka? Napriklad nase stretnutie prebieha tak, ze pride, zacne sa hned chvalit co podostavala, kam idu na vikend, kde ju vsade zobral uz, kolko jej dal penazi na nakupy atd... tento jej monolog trva priblizne hodinu, ja za ten cas jej iba prikyvujem, lebo ma nepusti k slovu. Mna sa max. opyta, co mam nove, ale ked poviem 2 vety, zas sa niecoho chyti a keca ona, zas o peniazoch a o darcekoch atd. Za ten cas co je s nim uz ma umele prsia, napichane pery a plastiku nosa, vyzera ako barbina, vymalovana, vlasy predlzene, dlhe nechty, extravagantne drahe oblecenie, no je mi do placu ked ju vidim. Preto si myslim ze ju manipuluje, aj ked som jej to povedala, ze sa strasne zmenila a ze ci on chce aby sa takto spravala a vyzerala tak ma iba odbila ze co riesim, ze on je bohaty a ona to vyuzije. Nie je s nim vobec z lasky, neviem ako je to z jeho strany, ale urcite k nej nieco musi citit, ked ju takto obdaruvava, plati, berie ju hocikde na drahe dovolenky.. kamaratka sa mi uplne meni pred ocami a ja ju nechcem zranit, ale ked som zacala tu temu, tak uz bola rozhorcena a vzdy odbaca od tej temy a iba to zahovori ze ona nemoze za to ze on si ju chce rozmaznavat a pousmeje sa... a este k tomu je mlada, teraz mala 20 rokov, on je o kolko starsi, nech si hlada seberovnu, uspesnu zenu, na svojej urovni a nie balamutit mlade dievca ktore kvoli nemu neslo ani na vysoku lebo on jej nasluboval sprostosti ze nebude musiet pri nom robit nic.. ako sa toto dievca postavi na vlastne nohy ked si najde dalsiu "obet" a ju vykopne? Bola som uz aj za jej mamou, ale ta odkedy sa s nim dala dokopy tak ju nevidela, lebo byva u neho v dome... pritom ona bola vzdy skromna, citliva, priatelska, prirodzena a nie umela babika falosna.. bojim sa o nu, co mam robit?????

Yvett909

Apokryft asi mas pravdu, ale pokusit sa este musim, nevzdam to len tak a neneham svoju najblizsiu kamaratku, aby musela pochopit tvrdym sposobom ze to nie je spravne pre nu. No ja som taky clovek, ze ja dam vsetko zo seba, aby som kazdemu pomohla co najviac, ale ak uz aj ja pochopim ze to nikam nevedie, tak upustim od toho uz nadobro.

Apokryft

Myslíš to dobre o tom nieje pochýb.Aj to ze jej to ublíži je viac ako na 100% pravda.Ale donekonecna sa neda niekoho presviedcat ,aj tak povie ze jej závidíš.Potom u niekoho je nutné zdôraznujem nutné zlo aby si narazil hubu aby sa mohol poucit na chybe svojej jednoducho pre nu to moze byt jedine riesenie zlyhat.Vela ludi ktory sa dostali zo závislosti tvrdilo ,že ak by tomu nepodlahli nikdy by sa z toho nedostali....

Yvett909

Tesak ano islo jej o city vzdy, myslim ked to bolo este jej stare "ja", no teraz uz viem ze sa zmenila a vidi iba peniaze, celkovo, jej spravanie aj voci jej rodine a mne je nepochopitelne, len tak si zbali kufor a odide z domu, co mi vravela jej mama a odvtedy jej niet.

Anonym_93436

Už si sa jej to snažila povedať a ako sama píšeš vždy ťa odbije.
Občas musia ľudia padnúť na dno aby otvorili oči .. je to kruté ale taká je pravda. Byť tebou radšej sa starám o svoj život a poučím sa z jej chyby.

Yvett909

Lenze mne je to cele neprijemne, tato situacia, ja prichadzam o super kamaratku, len kvoli tomu ze zacitila peniaze? Toto sa na nu vobec nepodoba. Ale zaroven viem, ze to tak je. Kde je jej hrdost? Ved ja ju poznam ako ambicioznu milu mladu zenu, ktora sa venovala malovaniu, chcela ist studovat VS umelecke zameranie a teraz uz ked ju on odkopne tak bude vsetko prec, prave to jej chcem ukazat, aby bola ako predtym. Ved sme spolu chodili na zakladnu aj strednu skolu, stale sa len ucila lebo ju to bavilo a potom mala uzasneho chalana s ktorym mala take iste zaluby, no nikdy som si nemyslela ze ked sa da s Radom dokopy tak to takto dopadne.

Anonym_93436

Čo ti na to povedať .. nikdy nedokážeš poznať človeka na 100% .. či už daného človeka poznáš ako jeho matka. Keby jej išlo o tie city tak neopustí toho muža ktorý by jej aj modré z neba zniesol ...

Yvett909

Kafe tvoj nazor ma nezaujima. Takich ako si ty milujem, asi nemas ziadnu blizku kamaratku ze? Tu sa pytam na rozumne odpovede, ako jej vyjadrit svoje pocity z toho jej "vztahu" . Je uplne oslepena. Sama ju nespoznavam ako som uz pisala v prispevku.

Jana Lukacova

Yvett909:...to, čo ešte môžete urobiť jej priamo povedať, to, čo ste tu napísala (že sa o ňu bojíte, že sa zmenila a v prípade, ak to tak cítite tak aj to, že sa na Vás môže obrátiť, ak by mala problémy)...ale viac urobiť nemôžete. Potrebujete ju nechať tak, nech si žije svoj život. Vy za jej rozhodnutia nezodpovedáte, iba ona sama...život jej skôr či neskôr uštedrí pár faciek a lekciu, ktorú potrebuje, tomu však Vy nemôžete zabrániť.

kafe

nevieš ako ďalej? Choď na záchod a tlač tam. Môžeš sa aj rozpučiť, ale nasilu zo seba nedostaneš ani gram. Fakt skús to. Lebo ked ti poviem, že druhého človeka nedonútiš urobiť čo TY CHCEŠ, neuveríš tomu.

Inak, fejk téma. Rovnaká ako toto www.zdravie.sk
Milujem ľudí, čo by za druhých aj na záchod chodili. Len jednoducho to tak nefunguje a každý si musí odsrať to svoje.

nicollette12

chapem tvoje rozhorcenie, aj to, ked sa s tym nic neda robit lebo nechces cloveka zranit a aj tak by to bolo zbytocne.... je zjavne, ze on si ju omotal okolo prsta pomocou penazi, ak je ona z chudobnejsej rodiny, tak dievca ma vidinu penazi a ide si za tym, zrazu si moze dovolit to, o com predtym iba snivala, moze ist kde chce, byva vo velkom dome a pod..... co sa cudujes? Ak je slaba, tak to bola len otazka casu, kedy tomu podlahne.... tu pomoze iba to, ked jej bud otvoris oci, alebo to nehas tak.... ona pre neho urcite nie je jedina, inak by si hladat zenu na jeho urovni, v jeho veku a s nejakymi skusenostami, tvoju kamaratku ma pravdepodobne len na sex a na to aby mal pocit, ze si vie este v jeho veku taku mladu dievcinu nabalit co mu zdviha sebavedomie, takze on je rad.... ale nemam pocit ze by ju on miloval....