i don’t feel like i’m inside my body

Príspevok v téme: i don’t feel like i’m inside my body
whoami

Uz som tu raz pisala, pisem znova.

Ten pocit, ze nie som vo svojom tele ma zabija.
Stale to mam v hlave, stale sa chcem zabit a zistit kto vlastne som!
Tento zivot nie je pre mna.
musim.zomriet.

Ale..
Tieto myslienky zacali, vtedy, ked som zacala uzivat marihuanu.
Fajcim ju skoro kazdy den, niekedy si davam prestavky na tyzden.. Ale jedine ked som high nemam myslienky na smrt a tak.

Ajtak mi podla mna trava otvorila oci. Pochopila som ze telo v ktorom zijem nie som ja !!

nicollette12

whoami - kde mas prosim ta rodicov??? Toto mi nejde do hlavy, ich decko huli o stosest, vymeteny mozog ma a rodicia nic??? Moja zlata a ty sa radsej venuj skole a inym povinnostiam, nie takymto veciam, to ries ked budes na smrtelnej posteli... ved si na svete chvilu a uz myslis na to co bude po smrti??? Ty si zrela na psychiatriu a prestan vyhulovat zobak, ale rob nieco zo sebou lebo toto co pises vyzera ako keby to pisala posledna socka..... tak si to dobre uprac v hlave

pedag

A to sa Ti ako podarilo, že si sa stala závislá od trávy? Tak Ti poviem, tak Ti poviem, keď aspoň vieš, kde si, tak je to ešte dobre. Vieš kde si? Keď nie, tak smer psychiatria!

Anonym_93436

Tak ako premýšľanie o samote to je jasné že vtedy prídu také myšlienky o zmysle života atď. No neznamená to že hneď musíš ukončiť svoj život.
Byť tebou prestal by som fajčiť tu trávu , neviem čo na nej každý vidí.
Odídu aspoň tie klamlivé pocity pretože práve tráva sa s tebou zahráva a ničí ti život.

whoami

a ano, mavala som depresie a tak ale teraz nie, citim sa stastna a tak ALE nechapem zmysel v existencii, naco. lepsie bude ked to vsetko koncim hned, teraz. Chcem uz sakra vediet co bude potom. som tym uplne posadnuta :(

whoami

mám 17 a podl mna by toto nikto nepochopil. chcem len vediet ci niekto z vas mava podobne myslienky pretoze je to podla mna uplne normalne, ale asi nikto no. niekedy sa citim byt normalna (ako napr teraz) ale ked som uplne sama, len ja a moje myslienky tak to zacne. premyslanie o smrti, co bude po nej, kto vlastne som, preco som v tomto tele.. fuu !!!

Anonym_93436

Tráva ti práve že zatvorila oči , zahráva sa ti s hlavou ... a práve kvôli nej máš tieto myšlienky ktoré sú len klamom. ... súhlasím s nicollette12 , radšej urob tak ako ti radí.