Prsty na nohe

Omen

Janka, daj si do vyhľadávača "korekcia prsta na nohe" a pohľadaj v sekcii "plastická chirurgia". Ak nie si dospelá, zájdi k ortopédovi, ak nie, choď priamo na plastiku.
Mám tu 100 - stránkový odborný text, kde musím do piatka spraviť korektúru a sem si len v prestávkach odbieham. Ale už idem makať!

nicollette12

Hanicka16- to som rada a chod co najskor, aby si to mala co najrychlejsie v poriadku, s mamou si sa rozpravala uz?

Hanicka16

nicolette určite idem k ortopédovi nechcem to mať takto obmedzuje ma to a hanblivosť musí ísť bokom chcem to zlepšiť nemôžem mať takýto prst

nicollette12

Hanicka16 - takto problem nikdy nevyriesis, citaj co ti tu radi Omen a prestan sa bat, ved ti ten prst nejdu odseknut, ale ak sa chces dalej trapit, tak sa trap, ludia ti tu chcu iba pomoct, ale ked nechces pomoct tak naco zakladas temu a davas sem aj foto, ked k lekarovi sa hambis.... to tiez nechapem

Hanicka16

Ja sa hanbím z ato ako je vykrútený ten prst a aj toho ako mám škaredé žlté chodidlá fuj a som strašne šteklivá na chodidlách

Omen

Hanička, máš kladivkový prst a dostaneš korektor - takú pomôcku, ktorá ti pomôže nosiť obuv, zmierni bolesti a vyrovná prst. Kukni sem : www.inohy.sk, nemáš sa čoho báť!!!

nicollette12

Hanicka16 - a ako to chces napravit ked sa bojis? Prekonaj strach a este tento tyzden chod k ortopedovi povedz mame ze to chces ist riesit a ze ti to velmi vadi pri chodzi, ak to mas tak iba rok tak sa to moze casom zhorsovat, nevies co ti presne je, ked si este nebola u lekara s tym, musi ti to vysetrit a hamba a strach musi ist bokom...a urcite videli aj horsie veci ako mas ty, takze hambit sa nemas za co...