Borelioza mi znicila zivot!

Príspevok v téme: Borelioza mi znicila zivot!
Jankajankajanka

Ahojte ludia ja uz neviem ako si mam pomoctne tato pliaga znicila zivot. Skusala som uz fakt v ramci svojich moznosti vsetko. Aj antibiotika a dlho aj prirodne aj naozaj tolko dopllnkov nix mi naozaj nepomohlo :( uz som zufala bola som normalna zdrava baba toto ochorenie ma zmenilo od zakladu rozmyslam uz nad najhorsim. Neviem ako dalej znicila som tym rodinu mamina otec su zomna zufaly nevedia ako by mi mohli pomoct som doma nevladzem robit pracovat. Vidim ako sa mamina s otcom trapia kvoli mne. Testy mam dobre podla testov som zdrava no od hnusneho klieste som ostala takto. :( pomooooc toto je trapenie. Prajem vam vsetkym aby ste boli zdravy a stastny lebo to je najdolezitejsie...
Janka

slnko232

štetka lesná soukenická tinktura s tohoto bodliaka!!! je to uzasna vec chceli ju v Cechach zakazat ale je to naozaj vyborna tinktura na borelu..samozrejme odporucam dr Klubala v Prahe...bez antibiotik to nejde...

Lion7845

To velmi pochybujem.... borelia ma obrovske vykyvy... na zaciatku infekcie najme... clovek sa este citi dobre, ma kadejake vykyvy - bolesti atd.. ale este sa vrati do normalu - vyliecila MOZNO toto stadium, tda vyliecila HOVNO , je jej dobre, nejaku dobu... vsetko ale zalezi od imunity jestli to udrzi, lenze borelia najprv znici IS - teda neznici ho ale adaptuje sa do buniek - natural killers NK, pri tazkej neuroborele - moj pripad su NK bunky na urovni skoro 0 !!!!, teda borelie dokazu pekne -osrat- IS a dokzu s nim nazivat... ale postupne menia ich DNA a DNA vsetkych buniek !!!! to je uz to neskorsie stadium a preto su testy negativne, lenze borela postupne nici cele telo - adaptuje sa don... a clovek ide postupom casu do RIADNEJ PRDELE a tu pomoze len atb liecba s doplnkami na odmaskovanie-znicenie cyst a podobne. toto je jedina sanca ako sa z toho VOBEC vysekat bez nasledkov....

tmv

Citala som, ze zapperom si vyliecila boreliozu, ale robila zapping 4 hodiny v kuse, neviem, aky mala zapper. Na nemeckej stranke www.aelmed . com/b-heal/en sa da kupit zapper B - Heal na cistenie krvi za 99 E, iny nemecky zapper DEVITA AP 30 je uz drahsi.

Lion7845

Ak sa chces z toho dostat, tak sa obj. bud ku Klubalovi alebo Durovskej... lieci sa to velkymi davkami ATB - tzv. protokol + kopec doplnkov, ina moznost nieje + este Buhner biliny. Ziadna Albertova a podobna picovina...

in blossom

naozaj, chod k p. Albertovej, uz druhykrat ma dostava z problemov. ja mam vlekle problemy od 23ky, teraz mam 30 (nemam sice borelie ale iny sajrajt). prvykrat som liecbu nedokoncila z rodinnych dovodov, nemala som na to kapacitu pri tom vsetkom, teraz som po dvoch rokoch sa vratila a uz sa opat zacinam citit lepsie.

presne viem ako sa citis, mala som to rovnako, ked som mala bolesti a hlavne ten pocit, ze mi zivot preteka pomedzi prsty, rok som bola tiez PN, neschopna pracovat, studovat, hocico. ale ja sa nevzdavam z principu, takze tiez som skusala mozne aj nemozne a ta p. Albertova mi fakt pomohla zatial najviac, chodila som aj k inym, ale to bola strata casu a penazi, ale hlavne sama na sebe musis pracovat, zmenit myslenie a tak, prestat sa porovnavat s inymi (toto ma tiez stvalo, ze ja som bola namakana, chodila som na dve vysky a mala som velke ciele, moji spoluziaci sa chodili akurat tak ozierat vo vacsine a potom sa mi zo dna na den doj.balo zdravie, akoby mi ho niekto doslova vysal a zrazu som nebola schopna uplne beznych veci a ludia okolo mna si mohli pekne vo vsetkom pokracovat, strasne ma to stvalo, hlavne ked mi niekto z rodiny to dal najavo, ze aka som neschopna, vtedy som si vravela, skus zit tyzden v mojom tele a hodis si to, chyba, kaslat na druhych)

Defcon

Borelioza sa nelieci doplnkami, ale masivnymi davkami atb. Dalsia obet reklam farmaceutickych spolocnosti co nam vnucuju svoje lacne preparaty ako zazracne vselieky. Na ich zaklade si povies naco vlastne mam trcat u lekara, ked mi staci zbehnut do lekarne a kupit si wobenzym.....
Vysledok je zaruceny, sucho v penazenke a organizmus plny borelie. -(((