Ahojte. Chcel by som sa spýtať kde na Slovensku by sa dalo zistiť či človek trpí alergiou alebo lepšie povedané tvorením protilátok proti ejakulátu. Volal som do gyn-fiv.sk a tam ma odbili že takéto veci mám riešiť s alergológom alebo urológom ale na stránke majú pritom, uvedené aj vyšetrenie zvané "Stanovenie prítomnosti protilátok proti spermiám v ejakuláte". Zaujímam sa o to preto lebo či už po sexe alebo po masturbácií zo mňa ako keby odišla životná energia, cítim sa unavený, niekedy mám rozmazané videnie, "brain fog", som podráždený a hlavne patetický čo som nikdy nebýval a hlavne nejaké tie problémy s pamäťou ...pocitujem to už dlhšie ale konečne som našiel čas sa o seba zaujímať a prišlo mi že teraz sú prejavy intenzívne ...momentálne už druhý deň abstinujem, lenže príznaky môžu odznieť až po dvoch týždnoch a v niektorých prípadoch aj dlhšie .... aby ste mali predstavu o čom píšem tu je krátky článok v slovenčine magazin.centrum.sk a tu z US vládne stránky ktorá je databázou ochorení www.ncbi.nlm.nih.gov .... proste chcem len vedieť kde sa dať vyšetriť na tú "alergiu" či ako to nazvať aby som mal kľud a vediet to liečiť resp. utlmit príznaky ...