Ahoj, mal by sa otazku pre ludi ktory podstupili elektrosoky. Ako je to s vasou pamatou? Ja som uz viac ako 7 mesiacov po elektrosokoch a nepamatam si obdobie par mesiacov pred a obdobie pocas elektrosokoch. Cital som ze vypadok pamate mal byt omnoho mensi a tie spomienky sa mali vratit ale ja si takmer na nic nespominam. Tak ako to mate vy?
Elektrosoky
Chod ...... .....
Faith Healer : Robili ich v Bratislave na Antolskej na psychiatrickom oddeleni. V Zaluzi som bol len na doliecovani. Trapi ma to lebo vela dolezitych veci som zabudol.
ECT : Si vedla jak ta jedla. Ja viem naco sa pouzivaju elektrosoky a strata pamati je vedlajsi ucinok a na to som sa pytal. Prosim nevyjadruj sa k temam ak nevies citat pripadne nemas cim prispiet. Usetris tak cas ludom ktory sa pytaju.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
A potom ešte byť úplne mimo, ako ty ECT
Elektrošoky sa nepoužívajú z dôvodu aby vymazávali pamäť.Ale umožňujú lepšie a rýchlejšie účinkovanie liekov napr.pri schizofrénii bipolárnej poruchy ocd mániodepresiách a pod.Myslieť si a vedieť sú dva veci.Mať názor a mať pravdu.