Ahoj, mám 16 rokov a iba 161cm výšku, podla genetickej výšky rodičov by som mal mať 175cm mam ešte šancu?
Mam 16 rokov a iba 161cm !!!
zakladatel temy je
M
U
Z
som žena, mám 25 a výšku 160cm a som úplne spokojná :) partner ma nieco cez 180
Prečo chceš byť silou mocou vysoká/vyššia ? Veď čo je "malé", to je pekné :) Moja mamka má 154cm a tatko 187cm :D :D
A čo viem od kamarátov (väčšinu tvoria chlapi), páčia sa im viac nižšie baby.
Maj sa rada takú, aká si ;)
Ahoj,ja mam 15 a tiez 161 cm... A nepripadam si mala.
Myslela som si sice,ze mam 164 :D ale neva,no.
A navyse si pozri vysku hereciek... Napr. Demi Lovato ma tiez 161 cm a kolko ma rokov? 25-26... Takze, co je male to je mile :D a lepsie nez mat 150 :D
Čau čau ja mam 15 rokov a mam vysku 1,2m a som chlapec
Ja mám 17 a 155 :D a nepripadám si daaka extrémne malá preboha to kde ty žiješ moja mama má 158 xdd
Cyts ty kade chodis, kanalmi, ked si este nikdy nevidela muza nizsieho vzrastu? Preboha......
tutanchámonxD-To teda. :DD
Cyts-Moja si zabila. :D chudák chlapec ak to nie je fake a toto si prečíta. :D ehhmm...
Ked sme mali tvoj vek kamoska chodila s jednym chlapcom co bol dost nizky, nizsi od nej. Ale jej to nevadilo lebo to bol mily chalan. Po nejakom case sa rozisli a ked ho stretla o par rokov neskor bola prekvapena jak sa vytiahol, mal okolo 180 cm.
Jej prepac ja ze si dievca. Ale tak ked si chalan to je ine, to este mozes dorast. Lebo chalani rastu najprv pomaly a potom sa aspon niektori vytiahnu. Mozu rast az do osemnastky. Dievcata zase rastu najskor rychlejsie a v puberte uz maju konecnu vysku. Ja som mala uz v 14-tich rovnaku vysku ako teraz, moj bratranec bol vtedy nizsi odo mna a postupne sa vytiahol a je odo mna vyssi. A poznam aj dalsieho chalana co bol v puberte nizsi a potom pomerne rychlo narastol na pomerne vysokeho chalana, okolo 180 cm. Takze ty sancu este mas, mozes rast do 18-20 rokov.