Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam 16 rokov a iba 161cm !!!

Growth

Ahoj, kedisi som mal podobny problem ale poviem ti nemaj strach ak ti vyška dana genetikou vychadza na 175cm stale maš šancu.
Ja som mal v 15-tich výšku 158 a teraz mam 21 rokov a mam neuveritelnych 173cm

Aliss

Jasne ze ste si mysleli, ze to je zena, ked je to v teme krasa a tam vacsinou pisu zeny :) Ano, na chalana mas malo cm, ale poznam aj takych nizkych. Avsak, ak mas vyssich rodicov, este stale mozes podrast. V rodine su vsetci vyssi?

TutanchámonxD

Prečo sme si mysleli, že to píše dievča ? Ak sa 4 ľudia pomýlia rovnako, tak za tým niečo bude :D

pomocnica

Všetci podo mnou...,,Mal by som byť"písal..nie je to dievča a na chalan je vážne dosť nízky.

AAA áno, šanca, že ešte vyrastieš tu je...Takže ešte buď v kľude, každý rastie v inom veku. :-)
Pekný deň.

TutanchámonxD

161cm na dievča je úplne normálne. Chlapcom sa páčia nižšie dievčatá a väčšina nechce chodiť s dievčaťom čo je vyššia ako oni alebo zase naopak. Mne osobne sa veľmi páčia nižšie dievčatá :)

RomcaPomocnica

Ahoj ja mám 27rokov a 164cm a tiež sa vôbec nesťažujem
A ja mám sesternicu ktorá má 155cm a tiež uplne vpohode

Cyts

Ja mam 19 rokov a 163cm. Ved mas uplne super vysku neboj nič. Prijala by som si byt este menšia. Pozri Avril Lavigne má 157 cca a aká kočka z nej. V dospelosti za to budes rada, celkom to omladí

Lollka

Uz velmi nie ale to ta nemusi trapit, az tak nizka nie si, stale spadas do priemernej vysky zien. Chlapi maju radi nizke zeny, urcite radsej jak tie vysoke. Mam kamosku co ma 152 cm a na nezaujem chlapov si stazovat nemoze, ani ju to nijak neobmedzuje v zivote, lezie po skalach. Pritom jej rodicia a surodenci su tiez vyssi.