Ahojte.
Takto pred pol rokom som sem pisala, ze sa nam neda s priatelom uz 2 roky otehotniet. Absolvovali sme vsetky potrebne vysetrenia, vsetko bolo Ok. Dokonca mi Dr. povedal, ze mam cyklus ako z ucebnice a keby taky kazda mala. No ale stale nic. Brali sme obaja doplnky stravy na podporu plodnosti, merala som si bazalnu teplotu, sledovala plodne dni a stale nic. Jedneho dna som si povedala, ze to "kaslem" a ak to ma prist, tak to pride. V januari som mala ist k Dr, ale z rodinnych i pracovnych dovodov to nebolo mozne. Cca pred 2 tyzdnami som mala plodne dni, ktore sme (podla mna) ZASE netrafili. Mrzelo ma to, ale nechcela som sa tym zatazovat. Dnes je 5-ty den, co mi meska MS. Ale mala som priznaky minuly tyzden, aj spinenie. Teraz mam len take divne tlaky v podbrusku (vraj sa to deje, ked sa usadza oplodnene vajicko), cely tento tyzden ma pobolieva hlava, vcera+dnes som mala zvysenu teplotu ca. 37,2. Tak som si spravila test. Boli tam na moje prekvapenie 2 ciarky, ale jedna slabsia (ale robila som z poobedneho mocu az). Skusim vydrzat este 3 dni a spravim druhy z ranneho. Citili ste nejake zmeny, ze "to je ono, je to tu" ? Moja kamoska to vedela do tyzdna od sexu pri oboch detoch. Ja mam obavy, ci si skor nieco nezacnem vsugerovavat. Nechceme sa popredu vytesovat