Prosím pomoc

Príspevok v téme: Prosím pomoc
Iwka2222

Ahojte,prosím o radu ..Pred mesiacom mi zistili cystu na vaječníku,mala 6 cm,mala som dokonca tekutinu v bruchu a zakrvácané žlté teliesko..Pred troma týždňami som mala pohlavný styk so svojim chlapcom,bohužiaľ nám praskla ochrana..Pred týždňom mi zomrel brat a ja som na tom bola psychicky veľmi veľmi zle..(aj som),brala som diazepam,pretože som nemohla ani spať a ani jesť..Momentálne už asi týždeň pociťujem silné svrbenie na imtýmnych miestach ako keď máte mykózu a mám biely výtok..Krámy mi meškajú už 5 dní ..Dúfam,že niesom tehotná,pretože mám 17 rokov a veľmi sa bojím,naši by to nezvládli a ja tak isto ..Niesom na dieťatko pripravená :( Ide o to,že mi povedalo viacero ľudí,že meškajúce krámy môžu byť spôsobené aj tým,že som mala cystu a aj veľkým vypätím a stresom,ktorý momentálne prežívam..čo si myslíte vy ? :( ..ps-žiadne tehotenské príznaky ako je napr.nevoľnosť,zvracanie,bolesti v podbrušku,bolesti krížov,hlavy,únava atď atď,to nemám ..Maximálne ma trošinku pobolievajú na dotyk prsia ako keď mám dostať svoje dni ...Prosím o radu,som zúfala :( ĎAKUJEM..

Celine

Ahoj, menzes ti kľudne môže meškať aj z toho stresu, ale aj z cysty. Ja som kedysi mala 10 cm cystu a zistila som to tak, že mi neprišiel menzes. Urob si najprv test a budeš vedieť na čom si.