Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Crevne problemy- zazil niekto podobne?

Príspevok v téme: Crevne problemy- zazil niekto podobne?
Snailovnik

Asi od zaciatku decembra mam traviace trable. V jednom kuse som nafuknuty, citim sa strasne plny, a to v podstate non stop( ten pocit je smerom od pupka nadol a rovnako intenzivne na pravo aj vlavo). Vecer idem takto spat, rano sa zasa budim s takym bruchom. Niekedy je to na nevydrzanie inokedy to sposobuje velku nepohodu ale da sa to prezit...
Trocha sa to utlmi ked si sadnem alebo najlepsie lahnem, ked musim stat/chodit je to najhordie. Obcas pridruzi aj mierne krutenie sa hlavy/pocit na zvracanie.
Cakam na stretnutie z gastroenterologom, nakolko vsak cakacka je okolo 3 mesiacov snazim sa vyuzit Tu dobu produktivne a skusit mozno prist aj Sam nato co to sposobuje. Vediem si denik uz od Jjanuara kde si zapisujem co som zjedol presne a ako sa citim. Z nejakeho dovodu si myslim ze to moze byt intolerancia na nieco. Zacal som s tymi klasickymi ako lepok a mlieko, ryby, fibula/cesnak, zatial bezvysledne. Momentalne idem vyradit soju...
Kazdopadne, mam Len 27 ale uprimne od kedy si pamatam som mal cudne travenie(nafukovanie a bolesti v crevach) ale zdaleka nie to co sa deje teraz. stravujem sa celkom slusne, davam si probiotika, nadvaha ziadna, problemy so stolicou vobec, Este spomeniem ze mam chronicku sinusitidu (zapal dutin) mozno je tam suvislost(?)
Napadlo ma ze SEM napisem, ze mozno si niekto presiel niecim podobnym a dostane sa mi Tu nejakej rady. Dakujem v predstihu

SilviaSisa

Pozdravujem, na akekolvek zaludocke ci crevne ochorenia odporucam kolostrum od LR a Probiotika. Prirodna baza
Vzdy pomohli. :-)

Omen

Snailovnik, obvoďák ti nespraví vyšetrenie moču, ale testy na celiakiu áno? Môžeš mať pozitívne alebo negatívne testy na celiakiu, ale to ešte nič neznamená! Tú potvrdzuje alebo vyvracia LEN biopsia tenkého čreva!
Chystáš sa ku gastroenterológovi, tak ho požiadaj, aby ti ju spravil, ak máš podozrenie. Musíš si ale uvedomiť, že NESMIEŠ prestať konzumovať LEPOK!!!

Snailovnik

vdaka Vam, urcite poskusam. snazim sa aj fakt jednoducho jest poslednu dobu. vysetrit moc tu nemam moznost. lekar tu nefunguje tymto sposobom. to by som musel ist privatnemu a zas tolke peniaze nemam na laboratorne testy.

tmv

Skus vela pit, vodu, cistiace caje.., mozno mas zapal v podbrusku, daj si vysetrit moc na ureaplazmy, mykoplazmy, chlamydie..., na zaludok, creva mozes vyskusat pit koloidne striebro, aloe vera, vlakninu psyllium, pestrec mariansky, enzymy, probiotika, cierny kmin..., mozes pozriet stranku zdravapecen . sk.

Omen

Možnosti je veľa - môže to byť intolerancia aj alergia na nejakú potravinu/y, ale aj nesprávne kombinovanie jedál, nedostatočne prežutá a strávená strava, pitie bubliniek, žuvačky, potraviny obsahujúce viac nestráviteľných sacharidov, premnožené kvasinky, parazity, laktóza,...

Probiotiká sú správne. Zvoľ si jednoduchú stravu, vyčistí hrubé črevo, pi bylinkové čaje, masíruj brucho,...
Ak prijímaš veľa vlákniny, obmedz, ak málo, zvýš.

Snailovnik

Pokial mi niekto vadi tak sa toho cloveka stranim.. momentalne som obklopeny ludmi ktory mi prinasaju radost do zivota. Prvy raz som mal zapal dutin Tri roky dozadu ked som brutalne prechladol v dazdi na motorke a neliecil som prechladnutie niekolko tyzdnov az to prerastlo do tohto problemu. Mal som uz operaciu ale kvoli anatomicky uzkym nosnym priechodom to nevycistili idealne. A navyse zijem v UK. To pocasie Tu na tieto veci tiez nieje idealne. Ale vdaka za tvoj input

Preteba

Snailovnik, keď myslíš:) tú sinusitidu máš myslíš z čoho? Vonkajšia príčina? Kto Ti vadí? Neodpovedaj, len skús porozmýšľať pre seba, možno budeš prekvapený:)