Asi od zaciatku decembra mam traviace trable. V jednom kuse som nafuknuty, citim sa strasne plny, a to v podstate non stop( ten pocit je smerom od pupka nadol a rovnako intenzivne na pravo aj vlavo). Vecer idem takto spat, rano sa zasa budim s takym bruchom. Niekedy je to na nevydrzanie inokedy to sposobuje velku nepohodu ale da sa to prezit...
Trocha sa to utlmi ked si sadnem alebo najlepsie lahnem, ked musim stat/chodit je to najhordie. Obcas pridruzi aj mierne krutenie sa hlavy/pocit na zvracanie.
Cakam na stretnutie z gastroenterologom, nakolko vsak cakacka je okolo 3 mesiacov snazim sa vyuzit Tu dobu produktivne a skusit mozno prist aj Sam nato co to sposobuje. Vediem si denik uz od Jjanuara kde si zapisujem co som zjedol presne a ako sa citim. Z nejakeho dovodu si myslim ze to moze byt intolerancia na nieco. Zacal som s tymi klasickymi ako lepok a mlieko, ryby, fibula/cesnak, zatial bezvysledne. Momentalne idem vyradit soju...
Kazdopadne, mam Len 27 ale uprimne od kedy si pamatam som mal cudne travenie(nafukovanie a bolesti v crevach) ale zdaleka nie to co sa deje teraz. stravujem sa celkom slusne, davam si probiotika, nadvaha ziadna, problemy so stolicou vobec, Este spomeniem ze mam chronicku sinusitidu (zapal dutin) mozno je tam suvislost(?)
Napadlo ma ze SEM napisem, ze mozno si niekto presiel niecim podobnym a dostane sa mi Tu nejakej rady. Dakujem v predstihu
Crevne problemy- zazil niekto podobne?
Vdaka ale myslim ze tam problem nebude. Mam v pohode zivot. Nie Vela stresu, citim sa vnutorne dlhodobo spokojny. Samozrejme problem tam moze byt aj iny. Ja som len zacal hladat od najjednoduchsieho, co je teda strava
Este spomeniem ze raz za par tyzdnov sa mi stane ze sa citim super na par Malo dni. Brucho uplne ploche, citim sa prazdny/lahky. Jednoducho je mi super. Ale to netrva dlho.
A Este jedna vec, obvodak mi robil testy na celiakiu-negativne, krv je tiez ok a bral som lieky na syndrom drazdiveho creva dva tyzdne ale uplne bez nejakej ulavy