Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cítim sa sama

Príspevok v téme: Cítim sa sama
skajaa

Takže v krátkosti. Mám 16 a som prváčka na strednej.
S učením problém nemám, učím sa na jednotky, dvojky...takže o to tu teraz nejde (píšem to pre istotu, keby niekto chcel rýpať a chcel by mi napísať niečo ako : venuj sa radšej škole/učeniu ) Ide i to, že sa cítim ( v triede ale aj všeobecne) neskutočne sama a chýba mi niečo, možno niekto. Cítim strašnú prázdnotu. Kamarátky mám (teda iba moje spolužiačky zo školy). Ide o to, že sa necítim dobre v našej triede. I keď ma nikto nešikanuje, nikto mi tam nenadáva a mám tam pár super kamarátok, tak ma to tam nebaví.
Niektorým si pod pojmom "škola" hneď predstavia učenie, písomky atď... A ja ? Viete čo robím ja ? Celú moju snahu a všetky moje myšlienky vynaložím na to, aby som sa v škole rozprávala so spolužiačkami (lebo nechcem byť divná) a mala úsmev na tvári. No v skutočnosti ma to strašne unavuje a vlastne sa pretvarujem. Najradšej by som bola celý deň ticho lebo ma to tam proste nebaví. Môj problém je aj v tom, že sa nedokážem každému hneď otvoriť a mám akokeby také iné zmýšľanie.
Možno by som aj chcela začať chodiť s chalanom (lebo nejakí sa už našli) ale mám strach, keďže mám stále myšlienky typu: Nie som pekná, nie som dosť dobrá...a takéto pocity menejcennosti mám. A takto to ide každý jeden deň od septembra. Som akokeby v nejakom začarovanom kruhu, z ktorého neviem výjsť von, a chýba mi nejaká motivácia alebo niečo. A nedokážem sa ani z ničoho tešiť vôbec. Všetko mi príde nudné a nezaujímavé. :(
Čím to môźe byť ?

dalsi

Skaja, nepocuvaj ich, napisala si to dobre. Kebyze si napisala menej, tak by ti zacali ludia davat tolko otazok, az by si sa dopracovala k rovnakemu koncu :D.

Kedze ta nudi rozpravanie s kamoskami v triede, asi nemas ziadne konciky, co? Ak mas, tak sa rozpravaj o svojich zalubach, nie len o ich. Pozvi ich niekam, kde ta to bavi, robit to co ta bavi.
Ak konicky nemas, skus si ich najst. Mas tam kohosi komu sa pacis, tak sa s nim skamarat, bude mat nejake konicky, ukaze ti ich, a mozno sa ti zapacia.

Ked ale nepomoze nic, tak uz len budes musiet vydrzat. Mas velmi aktivny vek, neskor sa znormalizujes, najdes si priatela, atd. to urcite poznas...

yyyyy

skajaa - niektori tu na fore obcas troluju kedze sa tu da pisat aj bez registracie, tak take nezmyselne reci si proste nevsimaj.

skajaa

Dynaudio20 predstav si, že nie, nie je mi trápne pýsať to tu... človek, ktorý sa necíti dobre sa nemôže "vyrozprávať" a poprosiť o radu ?

Tobenedik

Pochop jednu podstatnú vec pseudonym Benedik.Že musíš hľadať v iných vodách keď chceš priatela.Lebo toho koho si si vybral si už nikdy nezískaš ako kamaráta.Toto pochop.Nikdy sa ti neodzdraví ani na ulici.U neho si skončil lebo on úchylákov ako si ty nepotrebuje nepotreboval ani nebude potrebovať nikdy!

Dynaudio20

No môže to byť tým že sa nudíš.Lebo keby si mal čo robiť alebo by si mal priateľa alebo priatelku mal by si viac osohu pre seba aj iných.To vypisovanie je ti na čo.Čo si s tým potrebuješ dokazovať.Čo je na tom dobré alebo o čo ti ide.Nie je ti to blbé alebo trápne?Lebo aj polonormálny človek by to už pochopil.