Škola

Príspevok v téme: Škola
natali8888

Ahojte. Ja vlastne neviem ako mám tento problém nazvať. Niekto si možno pomyslí, že som spadnutá na hlavu, ale naozaj tento problém mám. Študujem na strednej škole. A vkuse mám kopu učenia až to prešlo po hranicu. Nikdy som vlastne sa nad takýmito vecami nezamýšľala, ale vždy keď sa učím, mýlim si chémiu so slovinou alebo tak až to prechádza k horším veciam. Ja neviem ja som už vystresovaná veľmi a už naozaj neviem čo mám robiť.

ides

Urobit si z celeho prebrateho uciva taky vycuc a ten sa naucit. Napriklad z 500 stranovej knihy vycuc na asi 80 stran. Ten sa nadrvit naspamat. To by slo. Mozno, ze nebude jednotka, ale dvojka, ale z toho sa nestriela. Nebolo takeho dvokara, ktory by sa nedostal na svoju vysnivanu skolu. Uvidis, pojde to. Nejde o zivot, ide len o znamku a dvojka je tiez este dobra znamka. Dalej - uvedomit si, z ktorych predmetov chces maturovat a z ktorych ides na prijimacky na VS. To su tie hlavne, z tych aby si mala jednotky a z ostatnych stacia aj 2, 3 na vysvedceni. Stredoskolske vysvedcenia nebude ziadat nikto nikdy od teba. Zamestnavatel bude chciet vidiet iba maturitne vysv. a vysokoskolsky diplom. Tam aby boli co najlepsie znamky a s ostatnymi vysvedceniami starymi sup do krbu :)

nicollette12

Toto som mala aj ja na vysokej, mala som sa ucit aj 150 stran, niekedy aj viac a nedalo sa to stihat ked som dotoho aj pracovala, ale potom som prestala tak stresovat a VS sa mi podarila v pohode dokoncit, samozrejme nie uplne bez stresu, ale o dost menej ako na zaciatku ked som toho mala naozaj velmi velmi vela a este aj vsetko take nove... no hlavne nestresovat :)

oukydouky

Nebrať školu tak vážne...
Nie je dobré sa tak stresovať, len si môžeš uškodiť a známky sa už väčšinou ani neriešia..