staci mi to???

usiko

3333
no, som vegetarian tiez a za tym, co som napisala, si stojim, mam 30 rokov a bola som velmi blizko anorexii, ak som ju aj fakt nemala, nemala som ju diagnostikovanu, ale mala som vseky priznaky s tym, ze pri vyske 162 cm som mala 43 kil a pripadala som si tucna....ale dostala som sa z toho, takze presne viem, o com rozpravam...tiez som sa ohanala zdravou stravou, cvicila som do osalenia denne, jedla len "zdrave" veci, to jest bez tuku a vsetky tie blbosti, co baby robia...viem, co o je a preto ma neodsudzuj....a to o com hovori Miska, mi pripomina seba a moj neskorsi boj s tym vsetkym...tak by som bola rada, ak by sa Miska 15 zaobisla bez toho a mala krajsi zivot, ok?

ywetka

ahojte som baletka a musim sa priznat hoci som chuda ale profesorka mi hovori ze musim schudnut kazdy den cvicim ale ked sladkeho sa hoci vzdavam ale velmi pomaly newem co robit ci sa nejak zaprest anejest alebo co???

gabca

miska 15: a to ako dlho akoze takto sportujes????lebo mna by to nebavilo....to je nuda...radsej mam nejake sporty, bicykel alebo turu...a smiem vediet kolko meries a vazis? :)

kamillllka

Pre 3333: neber hneď všetko osobne, miska 15 nesprávne zadala otázku, koľko schudnem ? jej nejde o zdravie ale o schudnutie, pri čítaní niektorých príspevkoch mi naskakuje husia koža, koľko pekných mladých dievčat si ničí život stravovaním a vylučovaním stravovania. Preto asi tá reakcia uška, . Nikto nemá nič proti tomu ak sa zdravo stravujete, hýbete sa a snažíte sa žiť aktívne - to je len na chválu. Ale nikto tu nechce dávať rady dievčatu ako si pokaziť stravovacie návyky, miska to potom neskôr objasnila, len ešte raz moja rada nefixuj sa na váhu, načo byť s nízkou váhou ale s trasľavím zadkom ?
Veľa sily pri športovaní, ja to robím tiež aktívne športujem, zdravo sa stravujem / rozumne / a tiež som bola už na váškach k tomu aby somm tomu totálne podľahla a to som už dávno mimo toho kritického veku, nechcela som jesť, len šaláty a stále som sa vážila. Teraz som dostala rozum a snažím sa aj si pochuti´ť a hlavne sa hýbať, bez toho sa chudnúť nedá.

3333

pre usiko"
ja mam 15 a pijem tri litre vody denne tiez niekedy aj viac...maso nejem vobec iba ryby a kazdy den jem na ranajky zihlavovy caj jablko pomaranc...na obed nejake cestoviny a na veceru salat zo zeleniny s ciernym chlebom...mam 165 cm a vazim 55 kg...myslis ze mam tiez PPP??....to asi tazko...nechapem ludi co jedia maso...nech ho jedia ale nech do toho nenutia aj inych pod vplyvom nejakeho nazoru starej matere ...cloveku ak sa stravuje vyvaznene uplne stacia aj ryby...len za to ze niekto pre seba zacne nieco robit nemusi mat PPP...

nina30

Nemalo by Ťa zujímať koľko schudneš, ale ako si vytvaruješ telo, pri pohybe a obmedzeí stravy si ho pekne vytvaruješ, nefixuj sa na kg ale na súmernosť a pevnosť. A samozrejme to neprehánaj,

usiko

ok, miska15, pijes 3 litre vody denne, cvicis prilis vela, jes len salaty, biele maso...a mas ppp, ze? zabudla si dodat.....nebudeme ti predsa radit v tom, ako si uplne znicit zdravie....

rockerka

Ano. A aj jedz ale racionalne. To poznam.Ak chces schunut a vahu si udrzat, tak za mesiac najviac 3-4kg, ale ak si v raste..neviem...tak schudni za mesiac len 2-3 kila. Inac sa moze stat ze stratis menstruaciu!