Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim poradte, neustale choroby

Príspevok v téme: Prosim poradte, neustale choroby
Diana67

Ahojte, mam 18 rokov a za posledny polrok je moje zdravie na tom zle. Prekonala som problemy so zaludkom a ostatne veci, ktore k tomu patria a ked sa vsetky tieto problemy skoncili, ostala mi oslabena imunita. Beriem hlivu, nejake vitaminy jem vela ovocia, zeleniny a bla bla bla. Za februar a tento marec som uz 5krat chora. Cez anginy, chripky, brusne chripky stale to iste. Minuly tyzden som mala chripku a stale mam neskutocne hnusny kasel az ma z toho boli brucho a obcas aj teploty. Chodim ku doktorke od pondelka kazdy den, stale mi predpisuje sirupy a stale picha do zadku ditiaden. Neskutocne to cloveka oblbne a zaspi, od pondelka iba spim a neviem ci to je z toho, ale mozem vypit magnezia a vody kolko chcem velmi sa mi toci hlava a stale ma boli hlava. Nerozumiem preco mi nemoze predpisat antibiotika. Robila mi crp a hodnota bola 8, takze v norme, ale kedze stale mam taky ten hnusny ako keby fajciarsky kasel a aj teploty, tak preco mi nepredpise antibiotika? Ma nejaky zmysel tam chodit kazdy den a pichat si injekcie, ktore problem neriesia iba ma uspia? Mozem zajst aj k inej doktorke alebo niekam, ktora mi predpise antibiotika lebo toto je horor.

Tomas12345

Co sa imunity tyka poradim ti, sprchuj sa iba cistou vodou bez pouzitia samponu. Nepouzivaj ani vonavky ani kremy, vsetky tieto veci totiz zatazuju pokozku a teda aj imunitu.

Preteba

Diana 67, choroby sú len dôsledok toho ako myslíš, prežívaš situácie a následne spracuješ. Začať musíš hľadaním v sebe, s čím bojuješ a aké vto má dopady. Sama vidíš, že sa točíš dokola, choroba, lieky, choroba, lieky... hľadaj príčinu a odstráň ju. Choroba sa potom nebude mať čoho chytiť.

Rene1337

A co keby vam pani doktorka zobrala razne lrvne vysetrenie ? Chujoviny predpisovat to vie ale ze by zobrala komoletne infekcne od ebv az po chlamydie,mycoplazmy atd crp ma byt do 5.
ziadajte zobrat krv studovat na predpisovanie nezmyselnych somarin vie hoci kdo nie len lekar a tak isto imunologicky.deficit. vracia sa.vam prechodena infekcia.

pedag

Nútiť sa do ničoho nemôžem a ani nechcem. Počet hodín strávených v čakárni na recept a tak. Tzv. uväznenie v čakárni...