som tehotná?

Príspevok v téme: som tehotná?
123421

Ahojte
chcela by som sa vás opýtať, tie čo máte skúsenosti s tým , že vám prišla menštruácia aj keď ste boli tehotné? :) Ide o to, že cez plodné dni sme sa s priateľom milovali bez ochrany.. no napokon som dostala menštruáciu. Prišla o 2-3 dni skôr ako mala a povedala by som, že bola normálna..no čo ma zarazilo bolo, že ma príšerne boleli prsia. Teraz mám ten problém znovu, mám cca týždeň pred menštruáciou ale prsia ma bolia príšerne, nemôžem ani ležať na bruchu, čo je pre mňa utrpenie keďže inak než na bruchu zaspať neviem :/ :). Nechcem zbytočne míňať test, aby som znovu nebola sklamaná :/ :)

Sisska864

Menzes pocas tehotenstva nie je menzes ale kevacanie pri uhniezdovani. Nastava nejak okolo 6 dna od oplodnenia. A test si urob az nejak na 17 den od ppsledneho styku, vtedy to bude najistejsie

123421

Veď hlavne viem že by to bolo teraz skoro ešte..Ja len či niekto s tým nemá skúsenosti :) ..Ale zrejme by som mala zájsť aj ku gyn. nech ma pošle na sono lebo odkedy sa snažíme o drobca tak ma veľmi bolia prsia ..

nicollette12

Ako to chces inak zistit? Urcite si sprav test, alebo mozes pockat kym nezacnu prve priznaky, vtedy to budes vediet aj bez testu