Prosim vas, pomozte mi kym sa da! OCD

Príspevok v téme: Prosim vas, pomozte mi kym sa da! OCD
zufalaaaa

Prosim Vas ludia na kolenach, pomozte mi! Ja sama si neviem. Mam diagnostikovane OCD uz par rokov, ale teraz, v poslednej dobe, je to strasne co prezivam. Neviem ci je to obsedantno kompulzivna porucha, ale neustale sa pozorujem, svoje telo. Napriklad sa stale sustredim na to, ako mi piska v usiach a po chvili som s toho zufala. Bojim sa, ze to tak bude cely zivot. Inokedy zas, ked zaregistrujem ze zatinam zuby, neviem s tym prestat. Mam strasny tlak v celusti, v zuboch a zas mi je na zufanie z bolesti. Proste sustredim sa stale na nieco, inokedy na dychanie, stuhne mi krk mam v nom hrcu a zasa mi to vadi. Je to na zufanie, na zblaznenie, na samovrazdu...bojim sa ze cely zivot budem takto trpiet, prosim vas co mam robit. Uz to nezvladam, zajtra utekam k psychiatrovi, ale ci mi to bude na nieco platne? Bojim sa ze budem trpiet cely zivot...strasne som zufala bojim sa rano co i len zobudit, pocitujem uzkosti uz pri prebudeni sa. Dakujem za rady!!! Dakujem!!!

Anahata

Je možné, že máte privtelenú dušu, ktorú treba odstrániť, lebo ona od vás odčerpáva energiu tým že robíte, čo vám myšlienkami prikazuje. Dobré sú aj meditácie Miroslava Zelenku na odstránenie prísedlikov, na zbavenie sa závislostí a očistenie sa od astrálnych parazitov. Verte, že veľmi pomáhaj. Mám to odskúšané. Tiež môže pomôcť dobrý homeopat. Viem to z vlastných skúseností. Bolo to jediné, čo mi pomohlo.Prajem skoré vyliečnie.

Tomas12345

Presne takéto sebapoporovanie som mal a mám aj ja. Je to naozaj kopu krát velmi neprijemne a casto krat z toho cloveku vzniknu aj uzkostne stavy.

Tazko povedat co by ti pomohlo, kedze ani ja sam som sebe zatial stale nevedel pomoct sa tohto zlozvyku zbavit. Ale co viem, tak pomáha nejaka cinnost, odputat myslienky od seba.

Ak sa pozorujes preto ze si myslis ze si chora, tak sa daj cela vysetrit a mozno ked ti vsetci lekari povedia ze si fit tak sa pozorovat prestanes.
Casto krát pomoze aj modlitba.

Flinston223

Navštív psychiatra Benedika je to blázon na slovo povolaný len ksicht má dosť bravčový a ošaháva chlapov a chlapcov.Starý dement.