Chcem do leta sexy postavu

liposkova1

chod na liposukciu brucha a uvidis ze lekari vedia spravit zazraky :) pozri si stranky yes visage kliniky a uvidis ze vsetko sa da :)

panpulonik

Ahoj, to je velmi tazke povedat takto len z vysky a vahy. Potrebujes vediet kolko kcal denne prijmes skus si zapisovat tri dni co si zjedla a kolko to ma kalorii ja na to osobne pouzivam aplikaciu kaloricketabulky. A potom si denny prijem kcal zniz cca o 500 prvy tyzden, dalsi tyzden si zniz o dalsich 500. A nahrad rafinovany cukor prirodnym vymen horalku za banan. A zle tuky za tie zdrave rastlinny olej vymen za olivovy alebo za kokosovy. Mozes si dat vypracovat jedalnicek na mieru ale je to dost drahe. No a samozrejme dolezite je cvicit aspon 3X za tyzden skus tabatu aspon 20 minut.
______________________________________________________________________________
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

zuzazuza

A ti inteligentnejsi sa udrziavaju v zdravi a dobrej forme po cely rok a nemusia riesit taketo ***** odporucam aj tebe.

Lu_lajf

Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)

denisaf

ahoj ja som dospela metodou pokus omyl k zaveru ze najvacsie peklo je pecivo. Najviac som priberala z chlebov rozkov a vsetkeho bieleho peciva. Mozes jest vsetko s mierou aj maso, ryby, ovocie-doobeda, zeleninu . Aj ta cokolada ked je kvalitna a das si ju raz za cas nieje taka hrozna pre postavu ako peciva. Ja ked si dam tuto bezlepkovu dietu tak okamzite citim ako chudnem...

WhiAngel

To nieje iba o kaloriach a o tom ze chcem do leta schudnut. Je to o tom ze musis zmenit jedalnicek, teda hlavne vylucit niektore jedla-sladkosti a tak a zacat robit sport ktory ta bavi a to nie ze po lete zase prejdem na stary rezim.Hlavne sa do toho nehrn bezhlavo a chudni postupne.Vyluc mastne jedla,sladkosti...zarad zeleninu ovocie a nepocitaj kalorie, ony niesu ukazovatele spravnej zivotospravy.Držim palce