Ahoojte,chcem mat sexy postavu.Mam 164 cm a 65 kg.Mam velke brucho.Chcela by som sexy ploche brusko.Poradte kolko kcal denne by som mala zjest kolko minut denne behat .popipade ako cvicit.budem vdacna za kazdu radu.
Chcem do leta sexy postavu
chod na liposukciu brucha a uvidis ze lekari vedia spravit zazraky :) pozri si stranky yes visage kliniky a uvidis ze vsetko sa da :)
Ahoj, to je velmi tazke povedat takto len z vysky a vahy. Potrebujes vediet kolko kcal denne prijmes skus si zapisovat tri dni co si zjedla a kolko to ma kalorii ja na to osobne pouzivam aplikaciu kaloricketabulky. A potom si denny prijem kcal zniz cca o 500 prvy tyzden, dalsi tyzden si zniz o dalsich 500. A nahrad rafinovany cukor prirodnym vymen horalku za banan. A zle tuky za tie zdrave rastlinny olej vymen za olivovy alebo za kokosovy. Mozes si dat vypracovat jedalnicek na mieru ale je to dost drahe. No a samozrejme dolezite je cvicit aspon 3X za tyzden skus tabatu aspon 20 minut.
Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)
ahoj ja som dospela metodou pokus omyl k zaveru ze najvacsie peklo je pecivo. Najviac som priberala z chlebov rozkov a vsetkeho bieleho peciva. Mozes jest vsetko s mierou aj maso, ryby, ovocie-doobeda, zeleninu . Aj ta cokolada ked je kvalitna a das si ju raz za cas nieje taka hrozna pre postavu ako peciva. Ja ked si dam tuto bezlepkovu dietu tak okamzite citim ako chudnem...
To nieje iba o kaloriach a o tom ze chcem do leta schudnut. Je to o tom ze musis zmenit jedalnicek, teda hlavne vylucit niektore jedla-sladkosti a tak a zacat robit sport ktory ta bavi a to nie ze po lete zase prejdem na stary rezim.Hlavne sa do toho nehrn bezhlavo a chudni postupne.Vyluc mastne jedla,sladkosti...zarad zeleninu ovocie a nepocitaj kalorie, ony niesu ukazovatele spravnej zivotospravy.Držim palce