Krcna chrbtica? Mravcenie v nohach?

Príspevok v téme: Krcna chrbtica? Mravcenie v nohach?
Martinko8900

Dobry den , mam 17 rokov a uz dlhsie mam takyto problem: Citim ako keby mi brnilo v nohach ako keby mi tam vibrovalo :( . Niekedy to je az po celom tele, ale najviac to je na nohach, teda v nohach. Podozrenie na krčnú chrbticu mam preto, lebo v tych miestach mi tiez nieco “brni,vibruje” a niekedy mam take zavraty, niekedy mi trne ruka, mavam tlaky v hlave, skoliozu nemam, ale krcna chrbtica ma neboli, len ako keby brní niekedy. Co sa tyka chodze tak mam niekedy ako keby tazke nohy, neistota pri chodzi. Bolo to uz dlhsie,Ale teraz to je viac a viac. Dalej, nemusi to vobec suvisiet s tym. Cital som uz kadeco, ved viete google- od sklerozy multiplex po nejake poskodenie nervov. (Neviem ako sa to vola) a priznam sa, asi od 15 som pil vela alkoholu, vela vodky, lebo som chcel machrovat pred kamaratmi. Trvalo to asi rok a pol kazdy treti den, niekedy som mal ale aj pauzu, velmi to teraz lutujem. Neviem ci to nemohlo zacat odvtedy. Ale teraz som mesiac nepil ani kvapku, a stale mam to brnenie. Potom ked som mal v sebe alkohol tak som mal aj travu. (Ja viem, uz nikdy) a mal som strasne zle stavy, ako keby idem umriet a odvtedy sa ako keby nieco “pokazilo” v mojej hlave. A psychicky som bol trosku na tom zle.Potom som aj zazival spankovu paralyzu,ale to uz je prec. a teraz mi doktor zistil nejaku stitnu zlazu zvacsanu. Ale to mam ist az za mesiac, ku doktorke ktora sa tomu venuje.Prosim , poradte mi, co by ste robili na mojom mieste, má krcna chrbtica spominane priznaky? Uz nechcem mat to brnenie,a niekedy citim taku unavu. A este sa chcem opytat, ci je mozne mat poskodenie nervov, ked mam krvne vysledky v poradku ( co som bol na 17 rocnej prehliadke) ale zas to neboli krvne testy na to. Prosim, poradte, za kazdu rozumnu radu budem velmi vdacny. Vdaka vsetkym

Omen

Martinko, Martinko, alkoholom a trávou si mohol spustiť tieto problémy, ktoré máš! Rozmýšľaj trocha, pri krčnej chrbtici máš ruky, nie nohy! : D Poškodenie nervov sa n e d á zistiť z krvných výsledkov!!!
Môže ti to spôsobovať nedostatok železa, porucha funkcie štítnej žľazy (a teda vyšetrenie na endokrinológii , kam ťa lekár posiela, je na mieste), tetánia,...
Odteraz ani k v a p k u alkoholu a ž i a d n e cigarety a d r o g y!!!