Gynekológ v 15

dukatovabuchta

príliš málo informácií na radu...

je rozdiel ak si panna a mešká ti, lebo hormonálne zmeny, vyvíjaš sa..
tak by som to neriešila... počkaj mesiac, či ti príde, ale ak aj nepríde a šla by si na gyndu, žrať sajrat - HAK nie je riešenie...
radsej by som bola šťastna že nemám krámy..
raz prídu.. či o mesiac alebo o polroka....

.... ak ti mešká preto lebo vieš že si sa vychrápala s nejakým chujom pred 2 mesiacmi a si tehotná je to rozdiel...

Sianaaa

Ak som to ale zle pochopila a ty si už menštruáciu predtym mala ale ti neprišla. Tak v prvom rade kľud, všetko je okej tak ako má byt. v druhom rade, urcite si urob tehotensky test. Nemusis ísť do lekárne a cititit sa trapne že si to pytas, v tescu to predávajú normalne. Urob si test, a v prvom rade mysli pozitivne. Aj keď možno si len na strednej, alebo nemáš robotu, čokoľvek....Kludne nadych výdych ty to zvladnes, akykolvek je vysledok. Vždy mysli na to že takto to malo byt a je to spravne. S tym do toho chod a uvidis, všetko bude okej. A ak nie, velmi rada ti pomôžem. Napis na edenyia@azet.sk.

Sianaaa

Pokiaľ máš 15 a nemáš menzes, je to ešte relatively ok. Skús sa spýtať maminy alebo prípadne staršej segry. To kedy ti príde menzes je veľmi geneticky dane, ale zároven mozes byť vynimka. Napríklad ja som dostala prvý menzes keď som mala 9 rokov. Je to individuálne. Myslim že 15 rokov je este úplne normalne. Chill nestresuj, pockaj a ak nepríde do dakych 17 zbehni na gyncu.

Bnb

Pokiaľ nemáš ešte menzes aspoň 2 roky, je to v pohode. Pokiaľ ti mešká 5 dni, je to v pohode. Na gyndu by som išla až keď ti nepríde ani ďalší cyklus. Inak ti tam všetko dopredu vysvetlí sestrička ako to bude prebiehať.