Neverná vo sne

Mitt

Jednoducho sa už podvedome v tebe prebúdza jeden z inštinktov žien - podvádzanie partnera, ked sa nájde vhodná osoba mužského pohlavia, veľmi rýchlo podľahneš a tento inštinkt sa prejaví naplno.

Omen

Pozor, opakujúci sen nesie v sebe posolstvo.
V "múdrych" knihách som našla toto :
nevera = budeš mať šťastné manželstvo; obviňuješ sa z nevery nejakému ideálu alebo princípu.
Môžeš to poňať ako milovanie = šťastie; splnené želanie.

Neverna

NaRovinu...vieš ja si myslím, ze všetko zo všetkým súvisí. Neverím, ze sa veci deju opakovane vdaka náhode...väčšinou keď sa mi niečo snívalo a vyhladala som si to v snári tak to bola aspoň z časti pravda. Ty určite na také veci neveríš ale ja si myslím že na tom niečo pravdy bude.

NaRovinu

Omen - Ako to s tým súvisí ?

Zakladateľka témy - Ešte raz. Na sny kašli, nezaoberaj sa nimi. Nič neznamenajú, ak teda podvedome netúžiš po nevere.

Neverna

Snazila som sa nieco o tom najist na internete ale nic...ten muz vo sne bol mladý a sympatický a citila som sa pri nom príjemne dokonca šťastne.až kým nás nenacapal moj priateľ...ako vravim sníva sa mi to často...

dalsi

Zrejme vedome nie, ale podvedome mas strach z odhalenia neveri. Mozno je to vsak len terajsi kamarat, ci minuli, alebo len niekto z videnia kto sa ti zapacil, dokonca staci aj pocutie o nevere, co sa pocuje casto... podvedome sa to vyvinulo na tvoje vlastne podvedenie, a hned nato strach z odhalenia.

Vlastne teraz som si spomenul, vraj zenam ktorym sa sniva ich vlastna nevera, a su z toho nestastne, budu verne manzelky. :)

NaRovinu

Sú to len sny. Výplody našej fantázie. Nehľadaj v nich žiadny zmysel. Ak vieš, že ho ľúbiš a že by si ho nikdy nepodviedla, nenechaj sa nomi zmiasť. Sny sú nepodstatné. Skutočnosť je podstatná.