Ahojte, mám partnera ktorého ľúbim a sme v pohode, no napriek tomu sa mi veľmi často sníva že ho podvádzam a vždy ma ma pri tom nachytal...nechápem tomu. Znamená to niečo??? ďakujem
Neverná vo sne
Jednoducho sa už podvedome v tebe prebúdza jeden z inštinktov žien - podvádzanie partnera, ked sa nájde vhodná osoba mužského pohlavia, veľmi rýchlo podľahneš a tento inštinkt sa prejaví naplno.
Pozor, opakujúci sen nesie v sebe posolstvo.
V "múdrych" knihách som našla toto :
nevera = budeš mať šťastné manželstvo; obviňuješ sa z nevery nejakému ideálu alebo princípu.
Môžeš to poňať ako milovanie = šťastie; splnené želanie.
A nie určite mu nechcem byť neverná. Som s ním 7rokov a milujem ho hadam viac ako na začiatku.
NaRovinu...vieš ja si myslím, ze všetko zo všetkým súvisí. Neverím, ze sa veci deju opakovane vdaka náhode...väčšinou keď sa mi niečo snívalo a vyhladala som si to v snári tak to bola aspoň z časti pravda. Ty určite na také veci neveríš ale ja si myslím že na tom niečo pravdy bude.
Omen - Ako to s tým súvisí ?
Zakladateľka témy - Ešte raz. Na sny kašli, nezaoberaj sa nimi. Nič neznamenajú, ak teda podvedome netúžiš po nevere.
Snazila som sa nieco o tom najist na internete ale nic...ten muz vo sne bol mladý a sympatický a citila som sa pri nom príjemne dokonca šťastne.až kým nás nenacapal moj priateľ...ako vravim sníva sa mi to často...
Bol to mladý alebo starý muž?
Zrejme vedome nie, ale podvedome mas strach z odhalenia neveri. Mozno je to vsak len terajsi kamarat, ci minuli, alebo len niekto z videnia kto sa ti zapacil, dokonca staci aj pocutie o nevere, co sa pocuje casto... podvedome sa to vyvinulo na tvoje vlastne podvedenie, a hned nato strach z odhalenia.
Vlastne teraz som si spomenul, vraj zenam ktorym sa sniva ich vlastna nevera, a su z toho nestastne, budu verne manzelky. :)
Oprava: nie "nomi", ale nimi :-)
Sú to len sny. Výplody našej fantázie. Nehľadaj v nich žiadny zmysel. Ak vieš, že ho ľúbiš a že by si ho nikdy nepodviedla, nenechaj sa nomi zmiasť. Sny sú nepodstatné. Skutočnosť je podstatná.