Ahojte, mám partnera ktorého ľúbim a sme v pohode, no napriek tomu sa mi veľmi často sníva že ho podvádzam a vždy ma ma pri tom nachytal...nechápem tomu. Znamená to niečo??? ďakujem
Neverná vo sne
Neviem podľa mňa je toto úplne zbytočné riešiť
Neverná - Tak mi popíš tvoj pocit z nich. Ty sama by si to mala vedieť najlepšie.
Ja si aj tak myslím, že sú to len sny, ktoré ťa provokujú a ničia tvoj život.
Ja nespochybňujem žiadnu z vašich rád len sa nestotožňuju s mojím názorom či pocitom...ale kazdopadne ďakujem.
Neverná, musíš si uvedomiť, že opakujúci sen sa n e o p a k u j e zakaždým rovnako, preto si ho d e t a i l n e zaznamenaj. Zbadáš isté rozdiely, aj keď nepatrné, a preto kľúč k jeho výkladu hľadaj v tých odlišnostiach! ; )
Neverna - AlkaZnova má pravdu. Snažíme sa ti pomôcť, dostala si všeliaké rady a ani jedna ti nevyhovuje. Všetko spochybňuješ. Tak sa pýtam, čo presne očakávaš, aby sme ti poradili. Keď ti napíšem, že si z toho nič nerob, sny nič neznamenajú, tak píšeš svoje. Niekto ti tu napísal, že po tom asi túžiš, no to spochybníš tiež. Akú radu od nás vlastne čakáš ?
Mne sa snivalo kopec uchylnosti uz a vzdy to necham tak :) ved co to su sny, fantazia a sny su ok. Jedine, ze by to bol jeho kamarat to uz by asi aj jeho nasralo
Pisala som ti asi polmetrovy prispevok a zmizol. No nic znova v skratke. Jednoducho skus psychoanalyzu ked ta taka prkotina trapi, lebo nikto ti tu nepomoze. Nechces pocut, ze v podvedomi mas nejaky problem s nim, nechces pocut, ze je to blbost tak neviem co hladas. Jedine psychoanalyza. Ale je to fakt banalita.
Vycitky z tohto?
Alkaaa: vieš možno pre teba je to banálne. Ja sa len snažím prísť na koreň veci. Nerozumiem a neviem čo to znamená. A nieje mi príjemné ráno vstávať nahnevaná kvôli tomu. Mám z toho výčitky aj keď sú to len sny.
NaRovinu hej to som si všimla že hejt náš každodenný daj nám dnes...