Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neverná vo sne

Alkaaa

Zakladatelka: tak naco tu potom riesis nejake sny, ked si taka stastna? Jednoducho su to len sny. Sa spytaj svojho manzela ci sa mu nikdy nesnival sen s inou zenou :).

Neverna

Mitt: aký inštinkt žien??? Muži hádam nepodvádzajú? Mám pocit že inštinkt na podvádzanie majú obe pohlavia. A ak máš zle skúsenosti zo ženami, tak nehádž všetky do jedného vreca.
Sona Lukáčová: máme 4 ročnú dcéru a bez problémový vzťah, netrpime stereotypom ...tak neviem kam by som sa ešte ja mohla posúvať naozaj☺
Lollka: mám pocit že sa mýliš s tými túžbami. Môj muž je úspešný človek,super otec, kamarát aj milenec v jednom. A ako som napísala máme bezproblémový vzťah ktorý by som nemenila.
Lukas2121: prečo ty sa vlastne s takýmito komentármi zapajas do diskusie?mám pocit že minútu odpovedajú normálny inteligentný ľudia.a neviem, čo ti dovoľuje urážať človeka keď ho nepoznáš. Chrbtovú kosť máš určite,

Omen

Ale ste tu takmer všetci "múdri"! Máte čarovnú guľu, viete vykladať sny, aj chápete "posolstvo" opakujúcich sa snov! Nedá mi tu napísať, že súdite podľa SEBA!

Omen

NaRovinu, či bol muž mladý alebo starý jej pri výklade môže pomôcť. Keďže som našla dva iné výrazy, toto som nechala na ňu, to si už nájde.

Ochjoj

Lolka paneboze, vobec to to neznamena.

Sen je vzdy opak reality. Nie je podstatne, co sa ti sniva, ale ci mas z toho prijemne, alebo neprijemne pocity.

Lollka

Znamena to, ze tuzis po inych muzoch ale aj zachovat si sucasny vztah. Klames samu seba ak hovoris ze nie, tvoje podvedomie ti to vzdy pripomenie v snoch

Jana Lukacova

Neverna:

opakujúce sny nám často vynárajú to, čo v sebe dusíme (a neuvedomujeme si to).... nie ste si istá, bojíte sa toho, že prídete o svoje šťastie, ak by došlo k zmene, po ktorej v kútiku túžite? (posunúť vzťah o krok dalej - dieťa a zmeniť svoje súčasné aktivity...)