Ahojte, mám partnera ktorého ľúbim a sme v pohode, no napriek tomu sa mi veľmi často sníva že ho podvádzam a vždy ma ma pri tom nachytal...nechápem tomu. Znamená to niečo??? ďakujem
Neverná vo sne
Zakladatelka: tak naco tu potom riesis nejake sny, ked si taka stastna? Jednoducho su to len sny. Sa spytaj svojho manzela ci sa mu nikdy nesnival sen s inou zenou :).
Neverna - Nič si z Lukáša nerob, nemá čo robiť, tak trolluje. Na svete, bohužiaľ, existujú aj degeši.
Lukas2121 a ak si chces honit ego lebo máš zle skúsenosti tak nerob to prosím tu.
Mitt: aký inštinkt žien??? Muži hádam nepodvádzajú? Mám pocit že inštinkt na podvádzanie majú obe pohlavia. A ak máš zle skúsenosti zo ženami, tak nehádž všetky do jedného vreca.
Sona Lukáčová: máme 4 ročnú dcéru a bez problémový vzťah, netrpime stereotypom ...tak neviem kam by som sa ešte ja mohla posúvať naozaj☺
Lollka: mám pocit že sa mýliš s tými túžbami. Môj muž je úspešný človek,super otec, kamarát aj milenec v jednom. A ako som napísala máme bezproblémový vzťah ktorý by som nemenila.
Lukas2121: prečo ty sa vlastne s takýmito komentármi zapajas do diskusie?mám pocit že minútu odpovedajú normálny inteligentný ľudia.a neviem, čo ti dovoľuje urážať človeka keď ho nepoznáš. Chrbtovú kosť máš určite,
Ale ste tu takmer všetci "múdri"! Máte čarovnú guľu, viete vykladať sny, aj chápete "posolstvo" opakujúcich sa snov! Nedá mi tu napísať, že súdite podľa SEBA!
Znamena to ze si presne ten tip zeny, ktora sa tvari ako milujucq zena no si obycajna stetka!!!
NaRovinu, či bol muž mladý alebo starý jej pri výklade môže pomôcť. Keďže som našla dva iné výrazy, toto som nechala na ňu, to si už nájde.
Lolka paneboze, vobec to to neznamena.
Sen je vzdy opak reality. Nie je podstatne, co sa ti sniva, ale ci mas z toho prijemne, alebo neprijemne pocity.
Znamena to, ze tuzis po inych muzoch ale aj zachovat si sucasny vztah. Klames samu seba ak hovoris ze nie, tvoje podvedomie ti to vzdy pripomenie v snoch