Našla niektorá z vás už ideálneho muža?
existuje ideálny muž?
Tak svätý alebo grázel? Najlepšie je to všetko zmiešať mixérom - ha, ha.
nik v živote nie je ideálny, každý máme svoje muchy a chyby, ale byť ideálny nie je potrebné :)
Keď tak pozerám na tie zvieratká v prírode, tak to vidím tak, že sú na tom civilizačne o dosť ďalej ako my. Vybavenie senzorov lepšie ako v obežnom satelite. Kto ho vie, prečo tak pred nami utekajú...
Ideálny muži asi neexistujú,lebo sme ovplyvnený internetom.Pre mňa je ako vzor Svety Jozef,muž činov.Keby boli dnešný muži ako on,a ženy ako panna Mária svet by bol krajší.Ale NATO aby bol dobrý muž musela by sa nájsť dobrá žena ,a to my akosi vdnesnom svete ...........
Jediná dokonalá žena je a bola a bude Panna Mária.
keď sme zamilovaní, tak každý je pre nás ideálny
Vo vsobecnosti neexistuje. Ale ak niekoho milujes zda sa ti idealny a vacsinou tie nedostatky nevnimas. Neda sa povedat ze je idealny ten a ten pre vsetkych kazdemu vyhovuje nieco ine. kazdopadne ja som idealneho nasla pre mna. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
To je tazka otazka. Zeny chcu povacsine kazdych 10 minut nejakeho ineho muza povahovo aj vyzorovo, podla toho, akeho vidia u svojich rovesniciek a akeho im zavidia. Ten muz by musel byt vyzorovy aj povahovy chameleon aby sa dal povazovat za idealneho.
Ako Ježiš povedal : nik nie je dokonalý, všetci sme hriešný.
Dokonalá žena je taká, ktorá si vo vzťahu plní svoju funkciu, ženy.
Dokonalý muž je taký muž, ktorý si vo vzťahu plní svoju mužskú úlohu.
Tak ako na vojne , každý má svoju úlohu, ako aj v zamestnaní, každý si plní svoje povinnosti.
Len femizácia pokazila ženám význam v spoločnosti a v manželstve.
Dnes je málo dokonalých žien ,je ich ako šafránu, a mužov tak isto, lebo si nemajú na ženách čo vážiť.
Ak chcete ženy byť dokonalé, stačí byť normálnou ženou !
Potom nájdete ideálneho muža.