existuje ideálny muž?

Sianaaa

Neviem či existuje ideálny muz... Ja len viem,že čo sa týka toho môjho
.. je to tak super až je to nahovno... Je dokonalý - vari, upratuje , stará sa o mňa
...ja mu to oplácam rovnakou mierou
...ale je strasne zaneprázdnený....skoro nikdy nie sme spolu lebo ma 2 roboty ktoré ho strašne bavia a nevie sa vzdat ani jednej
....kazdopadne viem co myslis, taku tu klasiku... Pridem z roboty sadnem dam pivo a mám v p***
.... To som ja nezazila teda ani posledne...resp pri ňom - nikdy...
Mala som vesmírne stastie na chlapa...

Zuzazuza

Nechcem to zakriknut, ale zatial sa mi ten moj javi ako ideal. Ma to, o com som snivala a co na ludoch najviac obdivujem. Ked sa kvoli comusi certim vo vztahu, tak su to skor moje muchy alebo moja neschopnost byt vyrovnana. Stava sa to ale iba vynimocne. Nikdy som nemyslela, ze takyto clovek fakt existuje.

Defcon

Raz som cital definiciu idealneho gentlemana, a ja jej uplne zodpovedam. Uvedena definicicia znie : IDEALNY GENTLEMAN JE MUŽ ,KTORY SI PRI BOZKAVANI VYTIAHNE CIGARETU Z ÚST.

stenaivni

Treba prestať snívať a treba sa pozrieť pravde do oči.Dnes každý každému zahýba ,rozvadzaju rozchadzaju sa..

TutanchámonxD

"lebo ani byt idealnou zenou nie je prave najlahsie. Idealne znamena, ze nepotrebujes nikoho ineho, aby ti nieco zaistil, lebo druhi tu nie su preto, aby ti nieco zaistili."

To je pravda a preto je ideálnych žien dosť málo, keďže väčšina očakáva od chlapa s ktorým chcú mať vzťah a požadujú od neho určité veci ako vlastný dom, byt či auto, aby mali pocit zabezpečenia.

Ja osobne obdivujem ženy, ktoré sú tak cieľavedomé, že sa človek stačí len čudovať. Majú priame myslenie a vedia presne čo od života chcú a idú si za tým stoj čo stoj. Vedia si zabezpečiť vlastné bývanie, auto a prostriedky, ktoré jednoducho človek k životu potrebuje a nepotrebujú k tomu chlapa alebo iného človeka.

Ženy čo robia všetko preto aby sa mali čo najlepšie akože chodia po svete a skúšajú nové veci pomocou ktorých by sa umiestnili na lepšej pracovnej pozícii, robia si školy, rôzne kurzy či už jazykové alebo kurzy, ktoré potrebujú pre určité pracovné miesto. Je samozrejmosťou, že takáto žena si nebude hľadať chlapa čo vysedáva doma pred TV do večera s pivom v ruke hneď potom čo príde z roboty a cez víkend ani nehovorím.

Mrauka

Ono idealne je pre kazdeho nieco ine.
Staci, ak je muz muzom, tym pravym muzom, vyzorom, spravanim, nazormi, hodnotami. Dnes sa sice tazsie hlada, lebo je tazka doba a byt pravym muzom je tazke, nie vsetci maju na to odvahu a mnohi si to zlahcuju.
Ako tu uz niekto napisal, pokial nestretavas svoj ideal, je to znak toho, ze musis sama na sebe este popracovat, aby prisiel tvoj ideal, lebo ani byt idealnou zenou nie je prave najlahsie. Idealne znamena, ze nepotrebujes nikoho ineho, aby ti nieco zaistil, lebo druhi tu nie su preto, aby ti nieco zaistili. Je to taky paradox, ze on pride, ked ho neptrebujes, necakas a v podstate uz ani nechces.
Nie, zatial ma este nepoctil svojou pritomnostou.