Ahoj
Strašne ma trápi moja váha...možno čakáte že som moc tučná ale práveže moc naopak... Mám 15 a výšku 166 cca... Kíl mam teraz presne 50 , ono to je normálne keď to takto znie..ale strašne sa mi to nepáči mám úplne chudunke ruky...nohy áni nehovorím... pred dvoma mesiacmi som mala 47 takže sa mi podarilo 3 kilá pribrať a to takým štýlom že som jedla medzi obedom a večerou minimálne štyri krát...lenže chcela by som dosiahnuť aspoň tých 55.... Aby to bolo aspoň také primerané....chcela som začať cvičiť...lenže mám kamarátku ktorá začala cvičiť ako 17 a po roku jej síce vyšli svaly, tehličky ale to proste nie sú svaly je to proste ako suchá lata... Takze si myslím ak by som chcela mať pekné telo vypracované tak by som musela hlavne aspoň trochu pribrať...čo si o tomto myslíte vy? Viete mi niekto poradiť ako dobre pribrať? Nebude mi vadiť ak budem mať veľké brucho alebo riť so stehnami, aspoň nebudem kosť a koža...trochu riadneho tuku mi hádam neuškodí....čo teda?
Ďakujem za všetky normapne odpovede....meno to taký problém čo sa z toho zrúti svet, ja len chcem tak poradiť to je všetko:) takže dbilne narážky si prosím nechajte :(
Som moc chudá, poraďte baby
@Matka319
Ak to máš geneticky, tak s tým nič neurobíš aj keby veľmi chceš.
kľudne ešte môžeš nabrať, byť tebou nestresujem zbytočne
dochtorka - ale ona nema vysku 170cm, ved pise z ma 166cm to je dost rozdiel si myslim... ja si myslim ze to je ok... ja mam 167cm a vahu v normalne 47kg a nemam ziadne problemy, vobec nevyzeram ako anorekticka ale mam normalnu postavu a aj boky... takze ona ma v pohode vahu, len to moze vyzerat ze ma malo, ale je to v normale.... zalezi vela od typu postavy...
no mojko, na výšku 166cm nieje normálna váha 50 kíl.
To je strašne málo na tvoju výšku. Tu na tejto stránke si vypočítaj ako je to u teba s váhou. Máš skoro 170 cm a vážiš len 50 kíl.
Aj keď dole po vypočítani tvojej váhy píšu to čo ti píšu keď si zadáš svoje údaje aj tak je to málo na skoro výšku 170cm.
Tu je tá stránka
-odkaz odstránený-
Ahoj, ja som mal tiež podobný problém a skúsil som viac cvičiť ale nie kardio, pretože ako všetci vieme páliš tým energiu/tuky a chudneš. Ale nie je to len o cvičení ale veľkú úlohu má na tom strava. Mäso, ryža, ryby, vajcia, oriešky, kvalitné pečivko atď. + ako ja som nevládal zjesť toľko koľko som mal tak som si kúpil proteín. A ako žiak som hľadal lacnejší a našiel som celkom dobrú zľavu na
-odkaz odstránený-
nájdeš tam super zľavy. Už si len vyber čo by ti vyhovovalo.
Podľa mňa nemáš dôvod na paniku. Si ešte vo veku, kedy môžeš v pohode aj pribrať
mam podobny problem ako ty ... celkovo mam dost chdu postavu a hlavne nohy a ruky mam chuducke ... lenze ja mam problem s tym ze nedokazem vela jest protoze to do mna nejde a nechuti mi aj keby som neviem ako chcela ... no spat k tebe ... moja znama pribrala tak ze zacala paradoxne cvicit lenze s trenerom (bol to kamarat jej otca takze to mala vsetko zadara) a ten jej pripravil nejaky jedalnicek, poradil jej co a ako a po pol roku sa dostala do formy a teraz ma postavu ako lust ... neviem ci ti to ppmohlo ale aspon som nejako prispela :D
Vela proteínov a ťažké váhy, moja spolužiačka takto pribrala, vždy bola ako lata, mala chlapčenský postavu no začala športovať, cvičiť a postava sa jej trošku zaoblila a zozenstela, no ale to tiež až v určitom veku. Čiže podľa mňa tvoja postava sa ešte vyvíja ale cvičiť môžeš začať, neuškodí ti to
Noo takze takto.... ak mas taky typ postavy, tak sa mozes snazit ako chces a nezmenis to... stale budes mat taku postavu, ci priberies alebo schudnes.... aj keby si cvicila, nebolo by na tebe zrejme vidno vysledky po kratkom case ako u ostatnych, tebe by to mohlo trvat aj 2-3x dlhsie... takze budes sa s tym musiet asi zmierit a vahu mas uplne pohode, praveze si to ani neviem predstavit, ja mam vysku 167 a vahu momentalne 47-48kg, a som spokojna takto... citim sa dobre a som zdrava, a nie nevyzeram ako anorekticka, praveze vyzeram normalne, tak akurat....a este jedna vec, ak sa budes napchavat, tak nepriberies do zadku, ale do brucha, lebo z toho co pises tak mas postavu typu pavuk,(chude nohy, ruky, hrudnik a brucho sirsi obvod)... takze tebe to pojde jedine do brucha a nebude to vyzerat dobre, to mi ver